ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έκτακτη ενίσχυση σε Κεφαλονιά και Ιθάκη – 57 άτομα προσωπικό για την υγεία
Διαφήμιση
3/2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκτακτη ενίσχυση σε Κεφαλονιά και Ιθάκη – 57 άτομα προσωπικό για την υγεία

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και το Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη, για να προωθηθεί η κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό για τις δομές υγείας του νομού μας.

Μετά τις τελευταίες τηλεφωνικές μου επικοινωνίες σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι οριστικοποιήθηκε ο κατάλογος ενίσχυσης με έκτακτες διαδικασίες των δομών υγείας του νομού Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι όλα τα αιτήματα του διοικητή του ΓΝ Κεφαλληνίας κ. Μεσσάρη έγιναν δεκτά.


Συγκεκριμένα από την κατανομή αντιστοιχούν στο νομό μας οι παρακάτω θέσεις:

-50 θέσεις νοσηλευτικού, τεχνικού, διοικητικού καθώς και παραϊατρικού προσωπικού.

-7 θέσεις επικουρικού ιατρικού προσωπικού με συμβάσεις 36 μηνών (ειδικότητες: αναισθησιολογία, πνευμονολογία-φυματιολογία, παθολογία, καρδιολογία).

-Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια να έλθει και νέο μόνιμο ιατρικό προσωπικό στο νομό μας, από τις θέσεις ιατρών που έχουν προκηρυχθεί τους προηγούμενους μήνες.

Απευθύνω έκκληση σε όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους και ιδιαίτερα τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσές μας που κατοικούν σε άλλα σημεία της Ελλάδας και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και η διαδικασία πρόσληψής τους ολοκληρώνεται αυθημερόν.

Για την στέγαση στο νομό μας μπορούν να επικοινωνούν με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης και θα λάβουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Ευχαριστώ για τη διαρκή συνεργασία τη διοίκηση των μονάδων υγείας στο νομό, ιδίως το διοικητή κ. Φώτη Μεσσάρη και τον αναπληρωτή διοικητή κ. Δημήτρη Δημουλιό, καθώς και την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνιάς κα. Σοφία Ζαφειράτου. Με την καθοδήγησή τους μεταφέρω στο Υπουργείο Υγείας και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια τις ανάγκες που υπάρχουν στο νομό μας για την θωράκισή του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού κ. Παναγιώτη Γεωργόπουλο, καθώς και στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/3/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png