ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βουλευτής Κεφαλληνίας: Χαιρετίζω την σημαντική δωρεά ενός αναπνευστήρα από τον Δικηγορικό Σύλλογο
Διαφήμιση
8/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βουλευτής Κεφαλληνίας: Χαιρετίζω την σημαντική δωρεά ενός αναπνευστήρα από τον Δικηγορικό Σύλλογο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Και τον ΛΕΑΔΚΙ στο νοσοκομείο Κεφαλληνίας.

Σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος και ο Λογαριασμός Ενισχύσεως και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Κεφαλληνίας και Ιθάκης (ΛΕΑΔΚΙ) προχώρησαν σε μια πολύ σημαντική δωρεά στο νοσοκομείο Κεφαλληνίας.

Με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Σάββα Σαββαόγλου και τον Πρόεδρο του ΛΕΑΔΚΙ κ. Γεράσιμο Γαβριελάτο, παραδώσαμε στο διοικητή του νοσοκομείου κ. Φώτη Μεσσάρη, ένα σύγχρονο αναπνευστήρα υψηλής πίεσης τελευταίας τεχνολογίας για την κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου. Τον εξοπλισμό παρέλαβαν οι αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου, οι οποίοι τον αξιολογούν ως πολύτιμη συνεισφορά στην προσπάθειά τους.


Θερμά συγχαρητήρια στο Δικηγορικό Σύλλογο Κεφαλληνίας και Ιθάκης, στον ΛΕΑΔΚΙ και σε όλους τους συναδέλφους μου δικηγόρους για την πολύτιμη προσφορά τους. Τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρότασή μου για ενίσχυση του νοσοκομείου. Πρόκειται για πράξη όχι μόνο ουσίας αλλά και υψηλού συμβολισμού που αποδεικνύει ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος των νησιών μας στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Αντιμετωπίζουμε μια κρίση για την οποία κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένο. Απευθύνω έκκληση σε φορείς και ιδιώτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση του νοσοκομείου για τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε να πιάσει τόπο η προσφορά τους.

Η Ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε προαγορά μελλοντικής παραγωγής εργοστασίων υγειονομικού εξοπλισμού και αναλώσιμων για την προστασία των εργαζομένων στο ΕΣΥ, υλικά για τα οποία υπάρχει πολύ μικρή διαθεσιμότητα παγκοσμίως. Οι εξελίξεις αξιολογούνται συνεχώς και λαμβάνονται κλιμακωτά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/3/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png