ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ρόδη Κράτσα προς τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια: Ανάγκη ιδιαίτερης μέριμνας στα Ιόνια Νησιά
Διαφήμιση
4/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ρόδη Κράτσα προς τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια: Ανάγκη ιδιαίτερης μέριμνας στα Ιόνια Νησιά

ΕκτύπωσηE-mail

Σε επικοινωνία συνεργασίας με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε κ. Γιάννη Καρβέλη, η Περιφερειάρχης κ. Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου ανέφερε τις άμεσες ανάγκες σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό των Νοσοκομείων στα Ιόνια Νησιά, καθώς και την ανάγκη ειδικών παρεμβάσεων για ν΄αντιμετωπισθεί η έλλειψη υποδομών, όπως και ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για να μπορέσουν τα Νοσοκομεία μας να αντιμετωπίσουν εκτός των τακτικών περιστατικών και τις έκτακτες περιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊόυ, τόνισε η Περιφερειάρχης.

“Σας επισημαίνω ότι για να μπορέσουμε ν΄αξιοποιήσουμε το καθεστώς των εκτάκτων προσλήψεων στις νησιωτικές και τουριστικές περιοχές, όπως είναι τα Ιόνια Νησιά, απαιτούνται ειδικά προνομιακά μέτρα και κίνητρα.


Η νησιωτικότητα, η δυσχέρεια εξεύρεσης στέγης και το υψηλό κόστος ζωής στις τουριστικές περιοχές όπως είναι η Περιφέρειά μας, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες για να δημιουργηθεί ενδιαφέρον σε ιατρούς και νοσηλευτές να επιλέξουν τα νοσοκομεία των νησιών μας.

Σήμερα εν όψει των εκτάκτων συνθηκών, οφείλουμε όλοι να κινητοποιηθούμε και να συμβάλλουμε στην άμεση επάρκεια των Νοσοκομείων για ν΄ανταποκριθούμε στις δύσκολες περιστάσεις.

Λαμβάνουμε ήδη πρωτοβουλίες με τις τοπικές κοινωνίες για να διευκολύνουμε την διαμονή των ιατρών και των νοσηλευτών ως έκτακτο προσωπικό και στην συνέχεια θα εξετάσουμε ειδικά κίνητρα για μόνιμο προσωπικό που είναι τόσο απαραίτητο” σημείωσε η Περιφερειάρχης, ζητώντας την ειδική πρόβλεψη της κυβερνητικής πολιτικής που πρέπει να λάβει υπ΄όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε Περιφέρειας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,20/3/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png