ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Στη δεύτερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού συμμετείχε η k. Ρόδη Κράτσα
Διαφήμιση
5/2020
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δεύτερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού συμμετείχε η k. Ρόδη Κράτσα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Στο επίκεντρο η ανάπτυξη διαπεριφερειακής συνεργασίας, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού

Στη δεύτερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στα γραφεία του ΕΟΤ, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του Υφυπουργού Μάνου Κόνσολα, της πρόεδρου του Οργανισμού Άντζελας Γκερέκου και του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Φραγκάκη συμμετείχαν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας, Αλέξανδρος Αλεξάκης.


Στη συνεδρίαση, όπου έλαβαν μέρος Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, επισημάνθηκε η ανάγκη για την ανάπτυξη διαπεριφερειακής συνεργασίας στον τουρισμό με στόχο την προστιθέμενη αξία των προορισμών και την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας.

Ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε πως «δύο ή τρεις φορές το χρόνο πρέπει να γίνονται διαπεριφερειακές συναντήσεις ή ημερίδες με συγκεκριμένη θεματική και με προτάσεις». «Για να επιτευχθεί αυτό», ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού, «πρέπει να υπάρχει διαπεριφερειακή συνεργασία και σύμπνοια απόψεων».

Στην τοποθέτησή της η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου επισήμανε την αναγκαιότητα σχεδιασμού της τουριστικής πολιτικής σ’ ένα ευρύτερο περιβάλλον από αυτό της Διοικητικής Περιφέρειας, αφού είναι πολλά τα θέματα που χρήζουν κοινής αντιμετώπισης, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα πλεονεκτήματα της κάθε Περιφέρειας και η ελκυστικότητά της.

Επιπλέον αναγνωρίζοντας τις πολύ σημαντικές προοπτικές του θαλάσσιου τουρισμού, με πολλαπλά οφέλη στην τοπική οικονομία, αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που θέτει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για περαιτέρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμού των υποδομών, θαλάσσιων και χερσαίων, για τη στήριξη και την προβολή των δυνατοτήτων του θαλάσσιου τουρισμού στο Ιόνιο και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος μας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/3/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png