ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ «Μετεκπαίδευση στελεχών Λιμενικού Σώματος»
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μετεκπαίδευση στελεχών Λιμενικού Σώματος»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης των στελεχών Λ.Σ. στις Λιμενικές Αρχές της Κεφαλονιάς στα αντικείμενα της Αστυνομικής αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής - σκοποβολής.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης εκφράζει τις ευχαριστίες της στους βαθμοφόρους της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας για την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που μας παρείχαν επί μία εβδομάδα αναβαθμίζοντας την επιχειρησιακή μας ικανότητα. Σημαντική ήταν η συμβολή του Λιμενάρχη Κεφαλονιάς


Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. Σιούτη Αθανάσιου, καθώς βοήθησε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που εμπόδιζαν την πραγματοποίηση της ανωτέρω εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια !

Ωστόσο, η επαγγελματική μας κατάρτιση οφείλει να σταματήσει να είναι αποσπασματική και πρέπει να διενεργείται συστηματικά σε όλα τα στάδια της υπηρεσιακής μας εξέλιξης.

Ζητάμε από την πολιτική και φυσική μας ηγεσία, στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, την θεσμοθέτηση και δημιουργία κέντρου μετεκπαίδευσης συνεχούς λειτουργίας, με σκοπό την επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή επαγγελματική μας επάρκεια σε όλες τις βαθμίδες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/2/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 


leivada_banner copy.png