ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "JUAN DE FUCA"
Διαφήμιση
5/2020
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "JUAN DE FUCA"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς – Ιθάκης ως συνδιοργανωτές έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος της Ευρυδίκης Λειβαδά Ντούκα "Στους θρόνους της Αποκάλυψης.7 Οκτωβρίου 1571.Ναυμαχία της Ναυπάκτου" το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.00 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα προβληθεί η ταινία- ντοκιμαντέρ του τιμημένου με τον τίτλο του "Πρεσβευτή του Ελληνισμού" ,συγγραφέα , εληνιστή PEDRO OLALLA (Πέδρο Ολάγια) "Juan de Fuca - Σε αναζήτηση του Βορείου Περάσματος". Θα παρευρίσκεται και θα μιλήσει για την ταινία αυτή ο ίδιος ο συγγραφέας και παραγωγός της.

Η Εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών / Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού

Στη συνημμένη πρόσκληση αναφέρονται αναλυτικά οι συνδιοργανωτές και οι ομιλητές.

Λόγω του εξαιρετικά ενδιαφέροντος θέματος που διαπραγματεύεται το παρουσιαζόμενο βιβλίο παρακαλούμε να προβάλετε την εκδήλωση μέσα από τις ενημερωτικές σας ιστοσελίδες και αναμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά να παρευρεθείτε στην παρουσίαση και να καλύψετε το γεγονός.

Σημειώνεται ότι εκτός των εκπροσώπων της τοπικής Εκκλησίας, της δημοτικής & περιφερειακής αυτοδιοίκησης ,της πολιτείας και των επιστημονικών φορέων, θα παρευρίσκονται επίσης εκπρόσωποι του ΥΠΕΞ/ΓΓΑΕ και της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα.

Με εκτίμηση,

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κεφαλονιάς - Ιθάκης

leivada_banner copy.png