ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Η ΠΙΝ με τους νέους διοικητές του Πυροσβεστικού Σώματος Ιονίων Νήσων και Κέρκυρας
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΠΙΝ με τους νέους διοικητές του Πυροσβεστικού Σώματος Ιονίων Νήσων και Κέρκυρας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η αναγκαιότητα λήψης μέτρων πρόληψης, πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με τους νέους διοικητές του Πυροσβεστικού Σώματος Ιονίων Νήσων και Κέρκυρας

Την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχος, Ιωάννης Πανόπουλος και ο νέος Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Κέρκυρας, Πύραρχος, Νίκος Κολοβός.


Η συνάντηση, είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και έγινε με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ.Πανόπουλου , στη Διεύθυνση της Περιφερειακής Διοίκησης Ιονίων Νήσων και του κ.Κολοβού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού Κέρκυρας.

Η κ.Κράτσα - Τσαγκαροπούλου καλωσόρισε τους νέους διοικητές και τους ευχήθηκε γόνιμη και παραγωγική θητεία, ενώ επισήμανε την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, όπως και με τον κ.Πανόπουλο από τη θητεία του στη Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Ζακύνθου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πυρασφάλεια, την πυροπροστασία και την πολιτική προστασία κυρίως σε περιοχές με ιδιαίτερες συνθήκες, όπως η παλιά πόλη της Κέρκυρας, οι παραδοσιακοί οικισμοί των χωριών, όπου καθίσταται δύσκολη η προσέγγιση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Η Περιφερειάρχης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα των πολυσύχναστων παραλιών και την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων πρόληψης και πυρασφάλειας σε παραλίες που δεν υπάρχει διέξοδος διαφυγής, όπως είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο αλλά και σε άλλες περιοχές που δέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Παράλληλα η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις υποδομές, την ανάγκη στελέχωσης σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και τις επικρατούσες συνθήκες στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και ειδικότερα της Κέρκυρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, επισφραγίστηκε η αμοιβαία συνεργασία και η συμπόρευση σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών, της περιουσίας τους και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/2/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png