ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΤΖΕΝΤΑ “Swim for Yperion” Διεθνής διαδικτυακή εκστρατεία για τον “Υπερίωνα” στο Ληξούρι Κεφαλονιάς
Διαφήμιση
5/2020
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Swim for Yperion” Διεθνής διαδικτυακή εκστρατεία για τον “Υπερίωνα” στο Ληξούρι Κεφαλονιάς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Μια μεγάλη διαδικτυακή εκστρατεία με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της Ένωσης ΑΜΕΑ Υπερίων στο Ληξούρι έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες στο Λονδίνο με πρωτοβουλία του Γιώργου Κράτσα, δικηγόρου, ο οποίος είναι και γιος της Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα -Τσαγκαροπούλου.

Η εκστρατεία προβλέπει διάφορες δράσεις στο Λονδίνο και την Κεφαλονιά, και θα ολοκληρωθεί με τον κολυμβητικό διάπλου 5 χιλιομέτρων Ιθάκη – Κεφαλλονιά το καλοκαίρι του 2020. Αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν παιδιά με γενετικές δυσκολίες και στη συγκέντρωση χρημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να στηριχθεί το κοινωνικό έργο του «Υπερίων». Είναι ένας φορέας πρότυπο, «όχι μόνο για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς, αλλά για όλη την Ελλάδα», όπως αναφέρει ο κος Κράτσας σε βίντεο για τη προώθηση του εγχειρήματος.


Όπως φαίνεται στην επίσημη σελίδα δωρεών (https://www.justgiving.com/crowdfunding/swimforyperion) ήδη η ανταπόκριση του κοινού είναι θερμή αλλά για να επιτύχει η εκστρατεία τον τελικό της στόχο, η κινητοποίηση και συνεισφορά όλων μας είναι αναγκαία.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή να συνεισφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο, καλούνται να το κάνουν στην επίσημη σελίδα δωρεών, ή να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Κράτσα, κεντρικό διοργανωτή της πρωτοβουλίας μέσω της σελίδας του στο Facebook - George Kratsas ή ζητώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας μας.

Ευχόμαστε στο Γιώργο Κράτσα καλή επιτυχία!

Το σχετικό βίντεο παρουσίασης της πρωτοβουλίας παρατίθεται εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=B7UHjGk0OY8&t=2s

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/2/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png