ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Υφυπουργού Αθλητισμού
Διαφήμιση
5/2020
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Υφυπουργού Αθλητισμού

PDFΕκτύπωσηE-mail

Μνημόνιο συνεργασίας και κοινές πρωτοβουλίες

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, συνοδευόμενη από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού και Νεολαίας Γιάννη Αρμενιάκο και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Οικονομικών και Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου.

Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την κακή κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Περιφέρεια, όπως και τις ελλείψεις των υποδομών κατά νησί. Ενημερώθηκε επίσης για τον σχεδιασμό της Περιφερειακής Αρχής για την ανάπτυξη και τον συνδυασμό του αθλητισμού με τον τουρισμό και με τον πολιτισμό.


Εντοπίστηκαν οι άξονες συνεργασίας και αποφασίστηκε:

•Σύνταξη και υπογραφή μνημονίου, μεταξύ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το οποίο θα υπογραφεί στην έδρα της Περιφέρειας, για την αναβάθμιση και αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

•Οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη διαφόρων ειδών αθλητισμού, καθώς και στον αθλητικό τουρισμό και στην προβολή των νησιών της Περιφέρειας.

•Συμπερίληψη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις περιοχές προτεραιότητας, όπου θα εφαρμοσθεί το πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού "Ζήσε αθλητικά".

Η Περιφερειάρχης και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Ολυμπιονίκες, οι οποίοι συνεργάζονται με το Υπουργείο, και να ανταλλάξουν απόψεις για το πρόγραμμα δράσης "Ζήσε αθλητικά" που θα τους φέρει μέσω του αθλητισμού κοντά σε κάθε τοπική κοινωνία.

Είχαν την ευκαιρία επίσης να ενημερώσουν τον Υφυπουργό και τους Ολυμπιονίκες για τις αθλητικές επιδόσεις και τις διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα των νέων στα Ιόνια Νησιά.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/2/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png