ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης: Συνάντηση με βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Διαφήμιση
10/2020
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης: Συνάντηση με βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Καππάτο Παναγή προκειμένου να τον ενημερώσει για τα τοπικά προβλήματα των Λιμενικών Αρχών καθώς και για γενικότερα θέματα που αφορούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Αναλύθηκαν τα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού, της ανάγκης αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών των Λιμενικών Αρχών ενώ Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την Ένωση μας στο θέμα της επανίδρυσης του Λιμενικού Σταθμού Ληξουρίου και ζητήθηκε η παρέμβαση του προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.


Τέλος, με την ιδιότητα του βουλευτή μας ως νομικού και μέλους της διαρκούς επιτροπής δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης & δικαιοσύνης της βουλής, τέθηκε και ζητήθηκε η στήριξη του στο χρόνιο αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος για απεμπλοκή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος από τις διατάξεις του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα και την υπαγωγή τους στα τακτικά δικαστήρια.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Βουλευτή που άκουσε με προσοχή τα αιτήματα μας και ευελπιστούμε σε μία γόνιμη συνεργασία προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που τέθηκαν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ / Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων /  ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,18/1/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png