ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ Αντώνης Αργυρός: ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ
Διαφήμιση
5/2020
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντώνης Αργυρός: ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να μπορέσει να επιτελέσει το έργο του ως “ρυθμιστής του πολιτεύματος” πρέπει να εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες και για να συμβαίνει αυτό πρέπει όλοι να μην ευτελίζουμε την διαδικασία επιλογής του και το κύρος του.

Πλησιάζει ο χρόνος της επιλογής του ΠτΔ και η σχετική συζήτηση πλέον ΜΜΕ , διάφοροι αναφέρονται σε ονόματα προσώπων που θα μπορούσαν να κοσμήσουν το ύπατο αξίωμα προβαίνουν όμως και σε υποτιμητικά σχόλια, που δυναμιτίζουν το ήπιο κλίμα αλλά και κάθε προσπάθεια συναίνεσης .

Το δυστύχημα είναι η συζήτηση έχει πάρει πολλές φορές πολύ άσχημο δρόμο και δεν βοηθά


την ενημέρωση, προκαλεί σύγχυση, αμφιβολίες και ακόμη και τον άδικο διασυρμό προσωπικοτήτων που ήδη προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες, αλλά και έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν και από το ανώτατο αυτό αξίωμα στην ομαλή λειτουργία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος.

Ο απερίγραπτος κατήφορος που έχει καταλάβει ορισμένους είναι τέτοιος , ώστε καθημερινά πλέον ευτελίζουν τον θεσμό του ΠτΔ.

Την ίδια ώρα κάποιοι ασχολούνται με ανύπαρκτες υποψηφιότητες ανθρώπων που ακόμη και οι ίδιοι οι δήθεν υποψήφιοι πολλές φορές αγνοούν, ενώ παράλληλα γίνεται προβολή άλλων που κανείς δεν θα επέλεγε ούτε για θυρωρό της πολυκατοικίας τους .

Δεν είναι δυνατόν την στιγμή που η Χώρα διέρχεται μια τεράστια εξωτερική απειλή, κάποιοι να παίζουν με τους θεσμούς χρησιμοποιώντας μια απαράδεκτη συζήτηση για το ζήτημα της επιλογής του ΠτΔ.

Χρειάζεται λίγος σεβασμός στους θεσμούς ,η ιστορία και η πείρα διδάσκουν και είναι καιρός είναι να συνέλθουμε. Η Ελλάς δεν χρειάζεται ΠτΔ μαριονέτα. Η μόνη λύση αυτήν την ώρα είναι να επιλεγεί μια ισχυρή προσωπικότητα με αδιαμφισβήτητο κύρος, διεθνή αξιοπιστία και γνώση του αντικειμένου. 

Aντώνης Αργυρός

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5/1/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png