ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝ για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ 7η ΕΧΠΟΤΡΟΦ
Διαφήμιση
9/2020
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝ για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ 7η ΕΧΠΟΤΡΟΦ

PDFΕκτύπωσηE-mail

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει με δικό της Περίπτερο στην 7η ΕXPOTROF στο πλαίσιο των ενεργειών και των δράσεων της για την ανάδειξη των προϊόντων που παράγει η Ιόνια Γη. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020, στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι. Αττικής.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία συμβάλλοντας ενεργά στις δράσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που αναδεικνύουν τον Επτανησιακό Πολιτισμό και τον τοπικό πλούτο των Επτανήσων, για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην ανάδειξη και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων της Ιόνιας Γης σε εγχώριες και διεθνείς αγορές.


Στα πλαίσια αυτά κατόπιν επικοινωνίας μας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δόθηκε παράταση υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής παραγωγών όλων των Νησιών μας έως την επόμενη Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020.

Παραθέτουμε την πρόσκληση, ευχαριστούμε για τη συνεργασία και συγχαίρουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τους παραγωγούς μας για τις συνεχιζόμενες δράσεις που προβάλλουν τον Επτανησιακό μας Τοπικό Πλούτο στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ / Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΩ ΣΑΜΙΟΥ-ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ / ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ

-------------------------

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ- ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δ/ΝΣΗ : Σαμαρά 13       ΚΕΡΚΥΡΑ, 05/12/2019

Τ.Κ. : 49 100

ΤΗΛ. : 2661362281

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Βλάχου Ναταλία

ΗΛ/ΚΟ ΤΑΧ/ΜΕΙΟ: ionian.agro@gmail.com, kouris@pin.gov.gr 

-----------------------------------

Αγαπητοί συνεργάτες μας,

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο των ενεργειών και των δράσεων της για την ανάδειξη των προϊόντων που παράγει η Ιόνια Γη, προτίθεται να λάβει μέρος σε εκθέσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Σύντομα θα έχετε τον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής Αρχής για τις εκθέσεις που δύναται να συμμετάσχει το 2020.

Στόχος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσα από την συμμετοχή της στις παρούσες εκθέσεις, είναι η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων της Ιόνιας Γης σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Στο παρόν e-mail θα βρείτε επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής για την πρώτη έκθεση στην οποία ξεκινάμε τις διαδικασίες υλοποίησης την Εξποτρόφ (http://expotrof.gr/), η οποία για 7η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί πλέον έναν καθιερωμένο και πολλά υποσχόμενο θεσμό στο κομμάτι των εκθέσεων. Μάλιστα, μέσω του ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου πραγματοποιούνται εξατομικευμένες συναντήσεις επιχειρηματιών, προσφέρεται η δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να επεκτείνουν το δίκτυο επιχειρηματικότητας με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα καλύψει από τον Προϋπολογισμό της τα έξοδα που αφορούν την βασική υποδομή του Περιπτέρου το οποίο θα φιλοξενήσει τα προϊόντα της Ιόνιας Γης, ενώ οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν επιβαρύνονται με τα λοιπά έξοδα της συμμετοχής στην Έκθεση (μεταφορικά, διαμονή, διατροφή, τυχόν επιπλέον παροχές που επιθυμούν από τους διοργανωτές της Έκθεσης κτλ).

Για τη διασφάλιση της συμμετοχής σας απαιτείται το ποσό των 100,00€ το οποίο θα δοθεί ως Registration στην διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης. Η κατάθεση παρακαλούμε να γίνει στα εξής στοιχεία:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ε. ΜΟΡΦΙΡΗ ΕΠΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΨΕΩΣ

SWIFT:PIRBGRAA 

5019047201072

IBAN: GR7501720190005019047201072

EUROBANK ΟΨΕΩΣ

0026.0523.37.0200035646

IBAN: GR7402605230000370200035646

Στην κατάθεση ως αιτιολογία αναφέρετε το όνομα, την επωνυμία της εταιρείας σας καθώς και τη συμμετοχή σας στο περίπτερο της ΠΙΝ.

Για την άρτια και αποτελεσματική συμμετοχή της Περιφέρειας μας στην συγκεκριμένη έκθεση παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τη δήλωση συμμετοχής σας έως την Παρασκευή, 13/12/2019.

Ύστερα, θα πρέπει να συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής, να την σφραγίσετε και να την υπογράψετε και να μας τη στείλετε σκαναρισμένη στο ionian.agro@gmail.com. Προσοχή, να σημειωθεί και ο αριθμός ΓΕΜΗ.

Παρακαλούμε σημειώστε ιδιαίτερα ότι εξ’ αιτίας του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών των εκθετών ανά Περίπτερο, την οποία τηρεί η συγκεκριμένη Έκθεση, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά την συμμετοχή σας σε αυτήν. Κατόπιν τούτου οι Δηλώσεις Πρόθεσης Συμμετοχής σας θα πραγματοποιούνται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ionian.agro@gmail.com και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2661362281 (υπεύθυνη επικοινωνίας: Βλάχου Ναταλία).

Σε μεταγενέστερο χρόνο θα λάβετε Δήλωση Συμμετοχής και για τις επόμενες εκθέσεις προϊόντων.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ- ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/12/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA leivada_banner copy.png