ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Μια σπουδαία προσφορά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια σπουδαία προσφορά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κατεβάστε δωρεάν τους 4 τόμους του ΙΑ΄ Διεθνούς Πανιονίου Συνεδρίου 

176 μελέτες - πάνω από 3000 σελίδες επτανησιακής ιστορίας και πολιτισμού ελεύθερα προσβάσιμες σε όλους

Η Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών ολοκλήρωσε την έκδοση των 4 πρώτων τόμων  των Πρακτικών του ΙΑ΄ Διεθνούς Πανιονίου Συνεδρίου, υπό την εποπτεία του Προέδρου της Εταιρείας, καθηγητή Γεωργίου Ν. Μοσχόπουλου.


Αναμένεται και η έκδοση του 5ου και 6ου τόμου σε επιστημονική επιμέλεια της τ. αν. καθηγήτριας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Δώρας Μαρκάτου.

Η έκδοση των δύο πρώτων τόμων έγινε με την οικονομική στήριξη της οικογένειας Ν. Βεργωτή, και των δύο επόμενων με την οικονομική στήριξη του εφοπλιστή κ. Αθ. Μαρτίνου.

Το περιεχόμενο των 4 πρώτων τόμων διατίθεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΔΩΡΕΑΝ σε όλους σε μορφή pdf. Μπορείτε να κατεβάσετε τους τόμους μεταβαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://panionio.wordpress.com/2019/11/13/πρακτικά-του-συνεδρίου-τόμοι-ι-ιι-ιιι/

Πρακτικά του Συνεδρίου – Τόμοι Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, ΙV [Πλήρη κείμενα]

Η Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στα πλήρη κείμενα των τόμων των Πρακτικών του ΙΑ΄ Πανιονίου Συνεδρίου. Σε πρώτη φάση, διατίθενται οι τέσσερις πρώτοι τόμοι.

Μπείτε στον σύνδεσμο και πατήστε "ΛΗΨΗ" δίπλα στον τίτλο κάθε τόμου για να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας το πλήρες περιεχόμενο του τόμου όπως ακριβώς έχει εκτυπωθεί.

Οι τόμοι περιέχουν συνολικά 176 πρωτότυπες και αδημοσίευτες μελέτες γύρω από την Ιστορία, τον πολιτισμό, τη λαογραφία και τη φιλολογία των Επτανήσων, γραμμένες από ακαδημαϊκούς, πανεπιστημιακούς και ειδικούς ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο ΙΑ΄ Διεθνές Πανιόνιο Συνέδριο που έγινε στην Κεφαλονιά τον Μάιο του 2018. Η έκταση των τόμων ανέρχεται συνολικά σε 3.390 σελίδες.

Επειδή πρέπει να παρέχεται σε όλους ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση και την επιστήμη... Καλή ανάγνωση!

(Από την Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών)

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/11/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png