ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΤΖΕΝΤΑ Παρουσίαση του νέου τόμου της ΚΥΜΟΘΟΗΣ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσίαση του νέου τόμου της ΚΥΜΟΘΟΗΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

΄Εχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του 29ου τόμου της περιοδικής έκδοσης του Συνδέσμου μας 'ΚΥΜΟΘΟΗ', που περιέχει "Σελίδες αφιερωμένες στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία"

Την παρουσίαση του τόμου θα κάνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο ακάματος εκπαδευτικός- συγγραφέας Ηλίας Τουμασάτος.

Επίσης έχουμε πραγματικά τη μεγάλη τιμή να παρευρίσκεται στην εκδήλωση ο καταξιωμένος και πολυβραβευμένος στο εξωτερικό και στην Ελλάδα κεφαλονίτης (με καταγωγή από την ΄Ερισο) καθηγητής φιλοσοφίας κ. Λάμπρος Κουλουμπαρίτσης.

Ο συγγραφέας έχει συμμετάσχει με δύο άρθρα του στο αφιέρωμα στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία του περιοδικού.

Είναι Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας του Universite Libre de Bruxelles , Μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας του Βελγίου, Αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Αρμενίας και επίτιμος διδάκτωρ σε πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού και της Ελλάδας. Βραβευμένος με κορυφαίες διακρίσεις στη Γαλλία (το έργο του είναι στα γαλλικά εκτός από δύο έργα του που έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί στην Ελλάδα). ΄Εχει διδάξει σε πάνω από 30.000 φοιτητές σε όλο τον κόσμο. [Επισυνάπτεται σύντομο βιογραφικό σημείωμα].

Ο κ. Κουλουμπαρίτσης Λάμπρος, αφού κάνει ένα σύντομο σχόλιο για την "ΚΥΜΟΘΟΗ" , θα δώσει για πρώτη φορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του διάλεξη με θέμα "Προοπτικές αναβάθμισης της ηθικής του Αριστοτέλη στη σύγχρονη παγκοσμιοποίηση" και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.

Εκτός από την παρουσίαση του περιοδικού που αυτή αφεαυτή είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση, το γεγονός ότι ο κ. Κουλουμπαρίτσης μας τιμά με την παρουσία του στο νησί και με την πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξή του είναι ένας επιπλέον λόγος για την παρουσία όλων μας, τόσο για το ίδιο το περιοδικό και την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος για τη συνέχιση της έκδοσής του, όσο και για να τιμήσουμε τους δύο ομιλητές και ειδικότερα τον επίσημο προσκεκλημένο και βραβευμένο καθηγητή φιλοσοφίας.

Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση για την εν λόγω εκδήλωση.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 21/11/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png