ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Παρασημοφόρηση του Επίτιμο Προξένου της Ρωσίας σε Κρήτη και Δωδεκάνησα κ. Δασκαλαντωνάκη
Διαφήμιση
12/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασημοφόρηση του Επίτιμο Προξένου της Ρωσίας σε Κρήτη και Δωδεκάνησα κ. Δασκαλαντωνάκη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα Νικόλαος Δασκαλαντωνάκης θα παρασημοφορηθεί στο Κρεμλίνο στις 4 Νοεμβρίου 2019

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα Νικόλαος Δασκαλαντωνάκης βραβεύθηκε για τη συμβολή του στην ενίσχυση της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των λαών της Ρωσίας και της Ελλάδας, με το ρωσικό Τάγμα Φιλίας, ενώ η παρασημοφόρηση του θα πραγματοποιηθεί στο Κρεμλίνο στις 4 Νοεμβρίου 2019, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα για την παρασημοφόρηση του Επίτιμου Προξένου της Ρωσίας στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα Νικόλαου Δασκαλαντωνάκη με το Τάγμα Φιλίας.


Ο Ν.Δασκαλαντωνάκης βραβεύτηκε με το κρατικό παράσημο της Ρωσίας για τη συμβολή στην ενίσχυση της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των λαών της Ρωσίας και της Ελλάδας, για την καρποφόρα δραστηριότητά του για την προσέγγιση και τον αμοιβαίο εμπλουτισμό των πολιτισμών των δύο χωρών.

Ο Ν.Δασκαλανωνάκης, εγνωσμένου κύρους Έλληνας επιχειρηματίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, ανέλαβε τα καθήκοντα του Επίτιμου Προξένου της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 1998 και πάνω από είκοσι χρόνια συμβάλλει αισθητά στην προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Ρώσων πολιτών στην προξενική του δικαιοδοσία, αναφέρεται στην ανακοίνωση και υπογραμμίζεται πως ο Ν.Δασκαλαντωνάκης συντρέχει ενεργά στην ανάπτυξη των ρώσο-ελληνικών σχέσεων και στην προώθηση της ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού στην Ελλάδα. Με την αρωγή του πραγματοποιείται η διαιώνιση των ιστορικών δεσμών της Κρήτης με τη Ρωσία, όπου υπήρχε το Ρωσικό Προξενείο στα Χανιά στα χρόνια της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου διοργανώνονται εκδηλώσεις μνήμης για την Ημέρα της Νίκης επί του φασισμού και του ναζισμού.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/10/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA Εύα Παπαδάτου

leivada_banner copy.png