ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Ευχαριστίες από τον Πρόξενο της Σερβίας – Συναντήσεις και δράσεις
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχαριστίες από τον Πρόξενο της Σερβίας – Συναντήσεις και δράσεις

PDFΕκτύπωσηE-mail

32 μαθητές μαζί με καθηγητές από το Βόζντοβατς του Βελιγραδίου. Η σχολική κοινότητα του ΓΕΛ Ληξουρίου και του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου υποδέχτηκε θερμά τους μαθητές. Σε αυτό το σημείο ευχαριστούμε τους αντίστοιχους συλλόγους καθηγητών και τους διευθυντές κύριο Σπύρο Κατσιβέλη και τον κ. Κωνσταντίνο Γεωργούλη. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν μαζί με τους μαθητές του ΓΕΛ Ληξουρίου σε Αργοστόλι, Ληξούρι, Σάμη και Ομαλά. Για την πραγματοποίηση αυτής της φιλοξενίας ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία Mirabel και Aggelos στο Αργοστόλι, το La Cite, Ammouses και Τerra Mare στο Ληξούρι για τη δωρεάν διαμονή των μαθητών. Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο ξενοδόχων και ιδιαίτερα το πρόεδρο κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο, που η συμβολή του ήταν καθοριστική. Για την δωρεάν μεταφορά των μαθητών από Αστακό προς Κεφαλονιά και αντιστρόφως ευχαριστούμε την IONIAN P.LINES και την

κοινοπραξία IONIAN SEA FERRIES για την καθημερινή δωρεάν μετακίνηση από και προς το Ληξούρι. Επίσης, ευχαριστούμε τις εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων MERCURY για την διάθεση εφτα-θέσιου οχήματος και KATSOURIS TRAVEL για την διάθεση επιβατικού αυτοκινήτου για την μετακίνηση της αντιπροσωπείας. Ευχαριστούμε, ακόμη, το Δήμο Ληξουρίου για τη σίτιση των μαθητών. Ευχαριστούμε το κύριο Κυριάκο Σταμούλη, Express Market και ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΛΛΑΤΟΣ για την δωρεάν διάθεση προϊόντων. Eυχαριστούμε το Logos View Γιώργος και Σπύρος Βλάχος, το ξενοδοχείο Mediterranee για τα δωρεάν γεύματα των μαθητών, καθώς και το So Simple κ.Σπύρο Φωκά στη Λάσση.

Ταυτόχρονα υπήρχε και αντιπροσωπεία του Δήμου Βόζντοβατς που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Aleksander Mirkovic, τη βοηθό του Δημάρχου Andrijana Rusic και τον υπεύθυνο Παιδείας Milos Stojanovic. Κατά την παραμονή τους στην Κεφαλονιά συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό, τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο τους αντιδημάρχους Αργοστολίου κ. Γιώργο Τσιλιμιδό και Διονύσιο Μινέτο και τον πρόεδρο των ξενοδόχων κ.Γεράσιμο Τιμοθεάτο , καθώς και τους Αντιδημάρχους Ληξουρίου κ. Γεράσιμο Γαλανό, Γάλεπ Ντιουάνι και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου κα. Διαμαντίνα Καμινάρη, όπου συζητήθηκαν θέματα για την περαιτέρω συνεργασία.

Βίκτωρ Ρουχωτάς

Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5/10/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png