ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Προκήρυξη Συνεργασίας με Παθολόγο και Τεχνολόγο Ραδιολογίας
Διαφήμιση
1/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Προκήρυξη Συνεργασίας με Παθολόγο και Τεχνολόγο Ραδιολογίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Με την έγκριση συνεργασίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς με έναν Παθολόγο και έναν Τεχνολόγο Ραδιολογίας-Ακτινολογίας το Υπουργείο Υγείας ανταποκρίνεται σε ένα ζωτικής σημασίας αίτημα του Νομού μας

Έχοντας από τη πρώτη στιγμή θέσει τα θέματα της υγείας σε κορυφαία προτεραιότητά μου, εξέφρασα επισήμως στους αρμόδιους Υπουργούς την ανάγκη άμεσης κάλυψης των θέσεων για την παθολογική κλινική και το ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς. Η εν λόγω απόφαση αποτελεί μια αρχική δικαίωση των προσπαθειών για τη ποιοτική αναβάθμιση του νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Ο προσωρινός ωστόσο χαρακτήρας της προκήρυξης δε μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε. Η ανάγκη να δοθεί οριστική και μόνιμη λύση στην ανάγκη του ΕΣΥ για ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνολογικό προσωπικό είναι δεδομένη και έχει τεθεί υπόψη των αρμοδίων στο πλαίσιο της αναμονής σχετικής προκήρυξης θέσεων προσωπικού ΕΣΥ.

Με τη παρούσα ανακοίνωση προσκαλώ τον ιατρικό και επαγγελματικό κόσμο της υγείας του Νομού μας να αγκαλιάσουν αυτή τη λύση για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του νοσοκομείου. Σε κάθε περίπτωση, η επιδίωξη καλύτερων και μονιμότερων λύσεων εξακολουθεί να αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/9/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png