ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ Διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΕκτύπωσηE-mail

45 χρόνια πέρασαν από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι λίγοι εκείνοι υπέγραψαν και δημοσίευσαν την πολιτική διακήρυξη του ιστορικού πλέον ΠΑΣΟΚ.

Η κοινωνία έκτοτε εξελίχθηκε, η τεχνολογία γιγαντώθηκε, το βιοτικό επίπεδο ανέβηκε. Παραμένει όμως πάντα επίκαιρη η βασική θέση της πολιτικής διακήρυξης εκείνου του ΠΑΣΟΚ ώστε να πάψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, να συμμετέχει ενεργά ο Λαός στον προγραμματισμό της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της Χώρας, να εξασφαλιστεί η εργασία και η κατοικία σε όλους τους Έλληνες, να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Από τότε, άλλαξαν και αλλάζουν πολλά. Όμως, και στην σημερινή εποχή, της παγκοσμιοποίησης, οι αντιθέσεις εξακολουθούν να υπάρχουν. Και οι προνομιούχοι υπάρχουν και οι ολιγάρχες υφίστανται. Υπάρχουν όμως και οι αδύναμοι υπάρχουν και οι περιθωριοποιημένοι – κυρίως νέοι.

Το ιστορικό πλέον ΠΑΣΟΚ μόνο καθοδηγεί και εμπνέει και ο Λαός ευελπιστεί ότι ένα νέο λαϊκό κίνημα θα πάρει τη σκυτάλη δίπλα στον ελληνικό Λαό για τον ίδιο το Λαό.

Το ΠΑΣΟΚ εκείνο, του Ανδρέα Παπανδρέου και του Λαού, έχει προδοθεί και έχει αλωθεί από σφετεριστές της εξουσίας. Καμία σχέση δεν μπορεί να έχουν οι βενιζέλοι και οι λοβέρδοι και οι άλλοι υπουργοί του Σαμαρά και του “yes man” με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ του Λαού και της Ελλάδας στους Έλληνες. Καμία σχέση δεν μπορεί να έχουν οι δεξιόστροφες πολιτικές του σημερινού ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ με τις φιλολαϊκές αριστερές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και του Λαού.

Οι πολίτες και ο ελληνικός Λαός αγκαλιάζουν, ήδη, ένα νέο λαϊκό κίνημα ένα Μέτωπο αντίστασης και ανυπακοής, στη αντιλαϊκή επέλαση, με ρεαλιστικό αριστερό στόχο και προσανατολισμό, το ΜέΡΑ25.

Ο Γαβριήλ Μανωλάτος υπήρξε σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25 στη Κεφαλονιά.

Γράφει

Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΝΩΛΑΤΟΣ

Καθηγητής Διεθνούς Οικονομίας και Ανάπτυξης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/9/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png