ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Άλλο ένα περιστατικό αδέσποτης κυκλοφορίας και βόσκησης ζώων διαταράζει την καθημερινότητα και τις σχέσεις των κατοίκων χωριών της βόρειας Ερύσσου.

Και τώρα, όπως και παλιότερα στην περίπτωση των Κουλουράτων – Σάμης, οι αρμόδιοι κωφεύουν!

Ο δήμος Κεφαλονιάς σήμερα και ο δήμος Σάμης από 1/9/2019 πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι των πολιτών που πλήττονται και που νιώθουν την εγκατάλειψη από την Πολιτεία και τους θεσμούς της.

Η Κίνηση Πολιτών παραθέτουμε την αναφορά –καταγγελία των κατοίκων των Κομιτάτων αφουγκραζόμενοι το πρόβλημά τους και προσυπογράφουμε στηρίζοντας το αίτημά τους για αναγνώριση και σεβασμό των δικαιωμάτων τους.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους, στις προσπάθειές τους να επαναφέρουν την κανονικότητα στην καθημερινότητά τους.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ

______________

Αναφορά κατοίκων τοπικής Κοινότητας Κομιτάτων ΔΕ Ερύσσου Κεφ/νίας

Φαινόμενο, που έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις στην Κοινότητά μας, αποτελεί η αποίμενη παρουσία αιγοπροβάτων και βοοειδών, που ανήκουν σε μεγαλοκτηνοτρόφο της περιοχής της Βορείας Ερύσσου.

Πολλοί από εμάς τους κατοίκους, έχουμε φτάσει στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και τρέμουμε στην ιδέα ότι ¨το επόμενο βράδυ θα έρθει και η σειρά μας¨ σ’ αυτή την ατέλειωτη σειρά καταστροφών και λεηλασιών που προκαλούν αυτές οι ¨αδέσποτες ορδές¨ των ζώων, που κυκλοφορούν ανεπιτήρητα μέσα στο χωριό μας, όχι μόνο στους δρόμους, αλλά ακόμη και στις αυλές και στους κήπους μας, συνεχώς ημέρα και νύκτα και καταστρέφουν ό,τι βρουν στο διάβα τους: κληματαριές, αμπέλια, χωράφια.

Για το γεγονός αυτό, έχουμε ήδη προβεί σε καταγγελίες σε δημόσιες υπηρεσίες (αγρονομία-δασική υπηρεσία), αλλά ¨κωφεύουν¨. Αναρωτιόμαστε: μπορεί, κάποιος, επιτέλους, να κάνει κάτι μπροστά σε αυτή την διαρκή ασυδοσία και ανομία; Ή –δυστυχώς- θα φτάσουμε σε αυτοδικίες;

Ιδίως ο νέος δήμος μας, ο δήμος Σάμης, ο ¨δήμος από την αρχή¨, όπως τον οραματιστήκαμε, μπορεί να βάλει τέλος στην αυθαιρεσία τέτοιων ανθρώπων και να τους ¨μαζέψει¨, προτάσσοντας το δημόσιο συμφέρον και την ασφάλεια των πολιτών;

Κάτοικοι κοινότητος Κομιτάτων

ΔΕ Ερύσσου Κεφ/νίας»

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/8/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png