ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Εθνική Τράπεζα: Στα σκαριά πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθνική Τράπεζα: Στα σκαριά πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Νέο πρόγραμμα έχει στα σκαριά η Εθνική Τράπεζα με στόχο να επιβραβεύσει τους συνεπείς δανειολήπτες, προβλέποντας έως και μια δόση χάρισμα.

Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να δώσει ανάσα στους συνεπείς δανειολήπτες που αποπληρώνουν χωρίς καθυστερήσεις τις δόσεις του δανείου τους.

Το όφελος για το συνεπή δανειολήπτη υπολογίζεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε χάρισμα έως και μίας δόσης το χρόνο και εξαρτάται από τις επιλογές που θα προκρίνει η διοίκηση της τράπεζας μέσα από μια σειρά εναλλακτικές που έχουν μπει στο τραπέζι.

Μεταξύ των επιλογών που εξετάζονται είναι:

• Η χορήγηση πακέτου διακοπών σε μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα. Η προσφορά δεν θα είναι σε off season περιόδους, προκειμένου να έχει ουσιαστική αξία για τον πελάτη, εξοικονομώντας του χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

• Η συγκέντρωση go4more πόντων, οι οποίοι θα εξαργυρώνονται σε συγκεκριμένες αλυσίδες σουπερμάρκετ και θα εξασφαλίζουν στην οικογένεια τα ψώνια π.χ. του μήνα.

• Η παροχή ασφαλιστικών προϊόντων, όπως προγραμμάτων αυτοκινήτου ή υγείας, σε προνομιακές τιμές μέσα από συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρείες και δη την Εθνική Ασφαλιστική.

Η κίνηση της Εθνικής Τράπεζας αναμένεται να μετατοπίσει το κέντρο βάρος της συζήτησης που μέχρι σήμερα μονοπωλούσε η διαχείριση του προβληματικού χαρτοφυλακίου των τραπεζών και των ασυνεπών δανειοληπτών και θεωρείται βέβαιο ότι θα συμπαρασύρει σε ανάλογες κινήσεις και τις υπόλοιπες τράπεζες

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2/8/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png