ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ Μήνυμα του απερχόμενου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή IN Υποστράτηγου ε.α ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυμα του απερχόμενου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή IN Υποστράτηγου ε.α ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Αποχωρώ σήμερα από το Σώμα της Ελληνικής αστυνομίας,  με τελευταίο σταθμό της επαγγελματικής μου πορείας την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων.

Κλείνοντας τον κύκλο της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, το προσωπικό, συνεργάτες-φίλους των υπηρεσιών, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Είχα την τύχη να γνωρίσω  ικανούς και έντιμους συναδέλφους, να μοιραστώ μαζί τους ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές και μαζί να διαμορφώσουμε  ειλικρινείς δεσμούς αλληλοκατανόησης με τους πολίτες, αντιμετωπίζοντας ανθρώπινα τα προβλήματα που μας εμπιστεύονταν.

θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύξαμε με τους εκπροσώπους της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας, τοπικών φορέων και συλλόγων καθώς και των ΜΜΕ.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά  για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, κλείνοντας με την ευχή η Ελληνική Αστυνομία να συνεχίσει να αποτελεί παράγοντα σταθερότητας της κοινωνίας μας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/7/2019 #ODUSSEIA


leivada_banner copy.png