ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 91ο Διεθνές Συνέδριο SIEC-ISBE 28 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2019
Διαφήμιση
1/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

91ο Διεθνές Συνέδριο SIEC-ISBE 28 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2019

PDFΕκτύπωσηE-mail

Θέμα: Diversity in Business Education-Η διαφορετικότητα στην επιχειρηματική εκπαίδευση

Η Διεθνής Κοινότητα για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση (SIEC-ISBE) διοργανώνει στο Αργοστόλι από 28 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2019 το 91ο Διεθνές Συνέδριο της, στις αίθουσες του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος»

Η Διεθνής Κοινότητα για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση είναι ένας διεθνής οργανισμός που προωθεί τους ζωτικούς δεσμούς μεταξύ εκπαίδευσης και επιχειρήσεων ,ενδυναμώνοντας τηις διεθνείς προοπτικές ανάμεσα στούς επαγγελματίες, των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικής εκπαίδευσης

Στο Συνέδριο συμμετέχουν εκπαιδευτικοί,στελέχη επιχειρήσεων και φορείς που ενδιαφέρονται γαι την επιχειρηματική εκπαίδευση από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συγκεντρώνονται καθε χρόνο για συνεργαστούν να ανταλλάξουν ιδέες και να ανανεώσουν τις δεξιότητές τους στον τομέα της διεθνούς επιχειρηματικής εκπαίδευσης.

Με βάση το θέμα του συνεδρίου του 2019 η "Διαφορετικότητα στην Επιχειρηματική Εκπαίδευση", θα γίνουν εισηγήσεις, θα διεξαχθούν εργαστήρια, και και παρουσιάσεις σε αφίσες για να δείξουν πώς η διαφορετικότητα μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους για να προσφέρουν καλύτερη κατανόηση και μεγαλύτερη ετοιμότητα για το μέλλον.

Οι πολιτιστικές εκδρομές και οι κύριοι ομιλητές από την Κεφαλονιά αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων του συνεδρίου,όπου οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για την πολιτιστική, εκπαιδευτική, οικονομική και κυβερνητική τάσεις στην χώρα υποδοχής.

Το συνέδριο θα ανοίξει από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς και θα ξεκινήσει με μια συζήτηση για τα θέματα τις διαφορετικότητας στην εκπαίδευση μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών από την Κεφαλονιά.

Συμμετέχοντες θα είναι ο κ. Ανδρέας Ζαπάντης, Διευθυντής Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων,ο κ.Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο κ. Παναγής Δρακουλόγκονας, Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης,ο κ. Φρέντζος, Αντιπρόεδρος των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς και ο κ. Κώστας Μπαζίγος, Διευθυντής του Συνεταιρισμού Ρομπόλας.

Γλώσσα εργασίας του Συνεδρίου είναι τα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Dr. Lila Waldman, SIEC-ISBE General Secretary ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Ή επισκεφθείτε το website www.siec-isb.org.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24/7/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png