ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ Ρωσσέτος Λούζης: ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ρωσσέτος Λούζης: ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΕκτύπωσηE-mail

Πολλά ακούγονται και γράφονται σχετικά με το σχέδιο που υπάρχει για να ανατραπεί με τροποποιητικές διατάξεις και παρεμβάσεις στην λειτουργία των Δήμων , το πνεύμα και η ουσία της Απλής Αναλογικής , με την οποία εκλέχτηκαν τα νέα Δημοτικά Συμβούλια, που θα αναλάβουν από την 1.9.19.

Το να είναι λειτουργικός, αποτελεσματικός και να μπορεί να κυβερνηθεί ο Δήμος, ο κάθε Δήμος, είναι σίγουρα πολύ σημαντικό. Αυτό όμως που επιτάσσει η εφαρμογή της Απλής Αναλογικής, είναι η αποτελεσματικότητα και η καλή λειτουργία του Δήμου, να γίνεται με την ευρεία συναίνεση, μετά από διάλογο και προγραμματική συμφωνία .

Οι εκλογές στον Δήμο Αργοστολίου του Μαϊου 2019, ανέδειξαν Δήμαρχο , στον Β’ γύρο , τον Θεόφιλο Μιχαλάτο. Όμως ανέδειξαν, και μάλιστα με άμεση σταυροδοσία δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις. Μέσα σε αυτούς υπάρχουν πολλοί άξιοι συμπολίτες μας, με γνώσεις, εμπειρία και ελπίζω όρεξη και διάθεση, να προσφέρουν για το καλό του τόπου μας και των δημοτών του. Κανένας δεν περισσεύει, όλοι μπορούν να προσφέρουν.

Επίσης πρέπει να παραδεχτούμε ότι στα προγράμματα όλων των παρατάξεων , υπάρχουν προτάσεις , που είναι σε θετική κατεύθυνση και μάλιστα πολλές από αυτές συμπίπτουν , ή είναι παραπλήσιες. Σε αυτή την φάση που βρίσκεται ο Δήμος, με τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχει ( από πού να αρχίσω και που να τελειώσω), ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΓΩΪΣΜΟΊ ΚΑΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΣΜΟΊ!!! Πρέπει τα πράγματα να μπουν σε μια σειρά και μια τάξη και να εφαρμοστεί ένα κοινά παραδεκτό πρόγραμμα , που θα έχει την σύμφωνη γνώμη της μεγάλης πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι επεξεργασμένο και κοστολογημένο , και εάν είναι δυνατόν να έχει και την έγκριση μιάς Δημοτικής συνέλευσης .

Προτείνω λοιπόν στον εκλεγμένο Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο, να πάρει την πρωτοβουλία να καλέσει σε συνάντηση όλες τις Δ. Παρατάξεις και τους εκλεγμένους Συμβούλους, με σκοπό να επιτευχθεί ότι περιγράφω παραπάνω, και με αυτό τον τρόπο και αυτή την συμφωνία και συναίνεση να κυβερνηθεί άξια ο Δήμος μας, για το καλό όλων μας.

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΛΟΥΖΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/7/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png