ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανακοίνωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Κεφαλονιάς-Ιθάκης σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Κεφαλονιάς-Ιθάκης σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους φίλους και τα μέλη του πολιτικού μας φορέα, τα οποία στελέχωσαν την εκλογική επιτροπή και πλαισίωσαν τα συλλογικά μας όργανα, σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις θέσεις μας και το πρόγραμμά μας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που αφήνουμε πίσω μας.

Εκ του αποτελέσματος, αυτή η προσπάθεια «έδωσε καρπούς», καθώς οι 7.377 ψήφοι που λάβαμε, ήγουν το 32,45% του εκλογικού σώματος, περιλαμβάνουν 55 ψήφους περισσότερες από αυτές που είχαμε πάρει το Σεπτέμβρη του 2015(7.322)! Συνεπώς, εδώ έχουμε να

κάνουμε όχι μόνο με μία διατήρηση των δυνάμεών μας αλλά και με μία αυξητική τάση που μας υποχρεώνει σε μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση-θεματοφύλακα των μέτρων κοινωνικής προστασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης που πήρε η κυβέρνησή μας.

Σε τοπικό επίπεδο θα είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα για τη διαφύλαξη του νέου αυτοδιοικητικού χάρτη της Κεφαλονιάς και των τριών νέων δήμων, για την προστασία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας με την Πάτρα, για την απρόσκοπτη συνέχιση του μεταφορικού ισοδύναμου, για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και ασφαλώς για την συνολική προστασία των δικαιωμάτων των μη προνομιούχων συμπολιτών μας.

Παλέψαμε σκληρά απέναντι σε αλλότριες δυνάμεις και καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα απ’ τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Στη δύσκολη μάχη που δώσαμε υποχωρήσαμε μόλις 3 ποσοστιαίες μονάδες από τον εκλογικό θρίαμβο του 2015 κυρίως λόγω του κατακερματισμού στον πολιτικό χώρο της κεντροαριστεράς έναντι της συσπείρωσης στο χώρο της κεντροδεξιάς.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία συνεχίζει να αποτελεί το φάρο της ισχυρής πολιτικής δύναμης στην Ευρωπαϊκή Αριστερά, και τον κύριο εκφραστή του προοδευτισμού στην Ελλάδα. Ήρθαμε από εσάς, κυβερνήσαμε για όλους τους Έλληνες και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπέρ των κοινωνικών κατακτήσεων που χρειάζεται ο τόπος.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε στο νεοεκλεγέντα Βουλευτή, κ. Καππάτο, καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του και να έχει μία καλή και δημιουργική θητεία υπέρ των συμφερόντων όλων των Θιακοκεφαλονιτών.

Αργοστόλι, 9 Ιουλίου 2019

Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/7/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png