ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου επισκέφθηκε ο κ. Παναγής Καππάτος
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου επισκέφθηκε ο κ. Παναγής Καππάτος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος.

Ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του νοσοκομείου κ. Δημήτρη Δημουλιό για τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού και την γενικότερη υποβάθμιση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Καππάτος υπογράμμισε ότι ο εκσυγχρονισμός καθώς επίσης και η πρόσληψη αναγκαίου προσωπικού, αποτελεί βασικό στόχο της ΝΔ για την υγεία, ώστε να εξυπηρετούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες.

Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη ύπαρξης πραγματικά δημόσιας δωρεάν υγείας και παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους ασθενείς των νησιών μας.

Στο τέλος της επίσκεψης ο υποψήφιος Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί, θα θέσει σε άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση των δομών υγείας στο νομό με στόχο να διασφαλιστεί η σωστή και αποτελεσματική λειτουργία των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

του Υποψήφιου Βουλευτή

Παναγή Καππάτου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/7/2019 #ODUSSEIA 

leivada_banner copy.png