ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ θα έχει τέτοια ισχύ που θα διεκδικηθεί με αξιώσεις τη βουλευτική έδρα
Διαφήμιση
11/2019
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ θα έχει τέτοια ισχύ που θα διεκδικηθεί με αξιώσεις τη βουλευτική έδρα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Την Τετάρτη 12/06/2019 πραγματοποιήθηκε ολομέλεια του ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς κ Ιθάκης. Στα πλαίσια της συζήτησης έγινε απολογισμός της παρουσίας των στελεχών του Κινήματος που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές Μαίου-Ιουνίου σε όλους τους συνδυασμούς και την από δω και μπρος πορεία που θα ακολουθήσουμε για τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου.

Θέτοντας τις βασικές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ του ΚΙΝΑΛ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ  και προτάσσοντας και αναλύοντας το πολιτικό πρόγραμμα μας, δλδ το σχέδιο Ελλάδα (https://kinimaallagis.gr/schedio-ellada/) η ΝΕ σε συνάρτηση με την εκλογική επιτροπή που έχει συσταθεί, έχει ξεκινήσει την διαβούλευση με προσωπικότητες της τοπικής μας κοινωνίας οι οποίες θα επικοινωνήσουν τα πολιτικά μας επιχειρήματα και θα  μπορέσουν να εκπροσωπήσουν επάξια την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη στη βουλή των Ελλήνων.

Με γνώμονα τα παραπάνω στην συνάντηση μας αναφέρθηκαν διάφορα ονόματα, από τα στελέχη μας, κανένα από αυτά όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί είτε ως επικρατέστερο είτε ως δεδομένο, όπως αναφέρθηκε στα τοπικά ΜΜΕ.

Το δεδομένο είναι ότι το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ θα έχει τέτοια ισχύ που θα διεκδικηθεί με αξιώσεις τη βουλευτική έδρα στα νησιά μας.

Η κρισιμότητα των εκλογών είναι τέτοια που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, το ΚΙΝΑΛ θα είναι ο εγγυητής τον ομαλότητας για τη χώρα όπως υπήρξε στα χρόνια της κρίσης, όταν ανέλαβε την ευθύνη να σώσει τη χώρα από την απόλυτη καταστροφή και το κατάφερε.

Ήρθε η ώρα, οι πολίτες να αγκαλιάσουν ξανά τις πολιτικές μας επιλογές, να στείλουν τον κ Τσίπρα και τις φαιδρές πολιτικές του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να αντιληφθούν όλοι οι δημοκράτες πολίτες ότι οι θυσίες που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια θα έχουν αξία μόνο εάν υπάρχει μία πολιτική ομαλότητα στη χώρα μακρυά από πολιτικές Βενεζουέλας που προσπαθεί να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΕ ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/6/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png