ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Περί κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Αργοστόλι
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περί κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Αργοστόλι

PDFΕκτύπωσηE-mail

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης χαιρετίζει και στέκεται αλληλέγγυο στην πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των γύρω σχολείων, του ΝΟΑ και των κατοίκων της περιοχής "Πλάκα" στο Αργοστόλι που διεκδικούν την άμεση απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που έχει εγκαταστήσει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, στην οροφή κτηρίου.

Ο λαός και το κίνημα της Κεφαλονιάς έχουν εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Θυμίζουμε πέρυσι που με σειρά κινητοποιήσεων και δράσεων έγινε αποδεκτή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για το ξήλωμα άλλης κεραίας της ίδιας εταιρείας στο κέντρο της πόλης.

Τώρα επέστρεψαν θέτοντας άλλη μια φορά την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας σε κίνδυνο για να εξυπηρετήσουν την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Δε θυσιάζουμε την υγεία μας για τα κέρδη των πολυεθνικών!

Απαιτούμε:

•Άμεση απομάκρυνση της συγκεκριμένης κεραίας.

•Παροχή πλήρους ενημέρωσης για τη λειτουργία του συνόλου των “φανερών και κρυφών”, “νόμιμων και παράνομων” κεραιών που βρίσκονται στο νομό μας και τη λήψη ανάλογων μέτρων.

•Απαγόρευση εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, στάδια, νοσοκομεία, πάρκα, και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης προτάσσοντας την προστασία της δημόσιας υγείας.

Να μη λείψει κανείς από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στις 13/6/2019 (10.30 π.μ.), μέρα εκδίκασης της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας COSMOTE για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου συστήματος κεραιών.

Ο Πρόεδρος /Ο Γενικός Γραμματέας

Γ. Γαβρίλης /Γ. Βαλεντής

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/6/2019 #ODUSSEIA 

leivada_banner copy.png