ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΤΑΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΤΑΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Ε.Ο.Τ Ιταλίας και την ναυτιλιακή εταιρεία "ANEK LINES ITALIA" πραγματοποιήθηκε μεγάλη δημοσιογραφική επίσκεψη στη Λευκάδα, στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς, στις Φρίκες Ιθάκης, στο Σκορπιό και στη Μαδουρή, 34 Ιταλών Τουριστικών Πρακτόρων και δημοσιογράφων, στις 08 και 09 Ιουνίου.

Αντίστοιχη δράση έγινε και πέρυσι, την ίδια περίπου περίοδο, με άμεσα θετικά αποτελέσματα, στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία στα νησιά μας.

Στην αποστολή συμμετείχαν από το Γραφείο ΕΟΤ η κ. Αντονέλα Πατρονικόλα και από την "ANEK LINES ITALY" Ο Πρόεδρος κ. Massimo Di Jacomo και η Δ/ντρια κ. Laria Voltini.

Οι επισκέπτες παραλήφθηκαν από την Π.Ι.Ν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και επέστρεψαν με το πέρας της αποστολής με λεωφορείο που είχε διατεθεί.

Ενθουσιάστηκαν από την επίσκεψη στη Λευκάδα, στα Σύβοτα, στην Νικιάνα, στο Νυδρί, στον Άγιο Νικήτα, στη Βασιλική, Στο Μοναστήρι της Φανερωμένης, καθώς και στις παραλίες "Εγκρεμνοί",, "Πόρτο Κατσίκι", "Πευκούλια και "Κάθισμα".

Επί πλέον, με οργανωμένες από την Π.Ι.Ν. δυο κρουαζιέρες, επισκέφτηκαν το Φισκάρδο Κεφαλονιάς, τις Φρίκιες Ιθάκης, την σπηλιά Παπανικολή στο Μεγανήσι, τον Σκορπιό και τη Μαδουρή.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και την επτανησιακή κουζίνα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ποιοτική διαφοροποίηση των επισκεπτών από την Ιταλία, ώστε οι ωφέλειες να είναι ακόμα μεγαλύτερες και να συμβάλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της προσφοράς.

Η Π.Ι.Ν ευχαριστεί την Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ Ιταλίας κ. Κυριακή Μπουλασίδου, την "ANEK LINES ITALIA", καθώς και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε. Λευκάδας, κ. Σπύρο Ζαμπέλη.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/6/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png