ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Σχόλιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Κέρκυρας
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχόλιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Κέρκυρας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τη λειτουργία της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Κέρκυρας και πιθανές ευθύνες υπαλλήλων που υπηρέτησαν ή υπηρετούν σε αυτήν, ενημερώνει ότι διεξάγεται ένας έλεγχος, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και το πόρισμα του οποίου θα διαφωτίσει όλους, ως προς την ύπαρξη ή μη ευθυνών καθώς και τους υπευθύνους τυχόν εκνόμων πράξεων.

Δημοσιεύματα που εμπλέκουν το σύνολο των υπαλλήλων σε έκνομες πράξεις αντιλαμβάνονται οι πάντες ότι είναι ψευδή καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων μας είναι έντιμοι δημόσιοι λειτουργοί που τιμούν την εργασία τους. Άλλωστε σε κάθε περίπτωση ισχύει για όλους το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την τελική απόφαση της δικαιοσύνης. Θεωρούμε ότι γενικεύσεις και υπονοούμενα δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στους πολίτες ούτε και αποδίδουν την πραγματικότητα.

Προτείνουμε σε όλους να αναμένουν το πόρισμα της έρευνας και δηλώνουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία πρέπει απερίσπαστη να πράξει το καθήκον της.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/6/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png