ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "AUSTRIAN AIRLINES" ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
Διαφήμιση
8/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "AUSTRIAN AIRLINES" ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την αεροπορική εταιρεία "Austrian Airlines" και το Γραφείο του ΕΟΤ στη Βιέννη, πραγματοποιήθηκε ειδική πτήση - επίσκεψη, ειδικού σκοπού στη Ζάκυνθο στις 24 Μαΐου.

Στην πτήση συμμετείχαν η Δ/ντρια της "Austrian Airlines" κ. Angelika Zierhat-Grubhofer, ο υπεύθυνος marketing - τύπου και επικοινωνίας του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και Ελβετίας κ. Γιάννης Ραφαλιάς, στελέχη του τμήματος πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων της αεροπορικής εταιρείας και δημοσιογράφοι επαγγελματικών τουριστικών εντύπων.

Σκοπός της αποστολής αυτής, ήταν η ενδεχόμενη επέκταση των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας προς την Ζάκυνθο, καθώς και προβολή του νησιού στην Αυστριακή αγορά.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε ελαιοτριβείο στη Λιθακιά, στο οινοποιείο "Grapsas winery" στο Λαγοπόδο, στο "ναυάγιο" και τις γαλάζιες σπηλιές, στον Άγιο Σώστη για την χελώνα "καρέτα - καρέτα", καθώς και σε άλλα αξιοθέατα του νησιού.

Αναχώρησαν ενθουσιασμένοι, πέραν των παραπάνω αξιοθέατων και από την θερμή υποδοχή και την προσφορά δώρων σε κάθε σημείο επίσκεψης, από επιχειρήσεις και επαγγελματίες του νησιού.

Η στόχευση και ο σκοπός της δράσης αυτής, συμφωνήθηκε μεταξύ Περιφέρειας, της αεροπορικής εταιρείας και του ΕΟΤ, κατά την δεξίωση που έκανε η Π.Ι.Ν. στο κτήριο του Ο.Η.Ε. στην Βιέννη τον περασμένο Φεβρουάριο, στο πλαίσιο της εβδομάδας επτανησιακής κουζίνας και τουριστικής προβολής στο εν λόγω Οργανισμό από 11 έως 15 του μηνός.

Όλες οι μοναδικές αυτές ενέργειες και πάρα πολλές άλλες, δεν προσφέρουν μόνο στοχευμένη και αποδοτική τουριστική προβολή στα νησιά μας, αλλά επί πλέον, ανεβάζουν συνεχώς το κύρος της Π.Ι.Ν, κάτι που έχει δημιουργήσει εξαιρετικά θετικό αποτύπωμα, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Η Π.Ι.Ν ευχαριστεί το Τουριστικό Γραφείο "B 4 U Travel" και όσες άλλες επιχειρήσεις, συνέβαλαν αποτελεσματικά στην επιτυχία της αποστολής, καθώς και την Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε Ζακύνθου κ. Γρηγορία Λούτα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/6/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png