ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ Σ. Κουρής: Παγκόσμια ημέρα Μουσείων και η Κεφαλονιά μας δεν έχει κανένα Μουσείο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σ. Κουρής: Παγκόσμια ημέρα Μουσείων και η Κεφαλονιά μας δεν έχει κανένα Μουσείο

ΕκτύπωσηE-mail

Παγκόσμια ημέρα Μουσείων σήμερα και η Κεφαλονιά μας με την πλούσια Ιστορική και Πολιτιστική κληρονομικά δεν έχει κανένα Μουσείο .

Οι σεισμοί της Κεφαλονιάς του 2014 μας στέρησαν το Μουσείο Αργοστολίου .

Η Σαμη βρίσκεται χωρίς Μουσείο , ο Πόρος το ίδιο .

Το Ληξούρι μας που έχει κτιριακές εγκαταστάσεις ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει τι πρέπει να βάλουμε μέσα .

ΝΤΡΟΠΗ , 5 χρόνια περιφερειακής Αρχής Γαλιατσάτου και 4 χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μe μία βουλευτή ανύπαρκτη , ακόμη βρισκόμαστε στις συσκέψεις , χωρίς αποφάσεις και ιδιαίτερα χωρίς εργα .

Το Κοργιαλενειο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο χωρίς προστασία και με χιλιάδες εκθέματα να σαπίζουν είτε στίς προθήκες είτε στα υπόγεια .

ΝΤΡΟΠΗ , 5 χρόνια Περιφερειακής Αρχής Θ . Γαλιατσάτου και 4 χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μία βουλευτή ανύπαρκτη , βρισκόμαστε στήν ίδια κατάσταση όπως μετά τους σεισμούς του 2014.

Τα ιστορικά και πολιτιστικά μας μνημεία , της Μυκηναϊκής περιόδου , αρχαιες πολεις Τετραπολις και των μετέπειτα Ιστορικών περιόδων , Καστρα Αγίου Γεωργίου και Ασσου , αναξιοποίητα και εγκαταλειμμένα στον χρόνο και χώρο .

ΝΤΡΟΠΗ , 5 Χρόνια Περιφερειακής Αρχής Θ. Γαλιατσατου και 4 χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, και μία βουλευτή ανύπαρκτη, και ο πολιτιστικός μας πλούτος είναι εγκαταλελειμμένος και αναξιοποίητος .

Με μία βουλευτή ανύπαρκτη και με ένα Περιφερειάρχη αναποτελεσματικό και αδιάφορο η Κεφαλονιά μας έχασε την ευκαιρία για την ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς .

Η Κεφαλονιά μας έχασε την ευκαιρία της δημιουργίας των πολιστικών και Ιστορικών Έργων υποδομής , με τα οποία θα είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την Ιστορική και Πολιτιστική ανάταση και την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη .

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

τ. Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης .

Περιφερειακός Συμβουλος ΠΙΝ .

Αργοστόλι 8/6/2019

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8/6/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png