ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Για τις ανοικτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία.
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις ανοικτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με τις λαϊκές συνελεύσεις που θα προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία το επόμενο διάστημα στα νησιά μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι θα ενημερωθούν εγκαίρως με σχετικά δελτία τύπου και προσκλήσεις απ’ την εκλογική επιτροπή που συστάθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε τουλάχιστον τρεις ανοικτές συγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία του νομού και με διαφορετικές θεματικές ενότητες. Θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε όλους τους Ιθακήσιους και όλους τους Κεφαλλήνες για τη σημασία που έχουν οι βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις θέσεις μας σε όλα τα ζητήματα που ενδιαφέρουν και, φυσικά, το μέχρι τώρα πλούσιο κυβερνητικό έργο.

Θα έρθουμε δίπλα στον πολίτη κοιτάζοντάς τον στα μάτια για να συνομιλήσουμε, όχι επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο όπως ισχύει για κάποιους άλλους, αλλά γιατί ανέκαθεν αυτήν ήταν η δύναμη και η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ : η αληθινή του σχέση με την κοινωνία και τα προβλήματά της.

Συμβαδίζουμε και εκπορευόμαστε απ’ τους πολλούς, και όχι απ’ τους κύκλους της ελίτ. Για τους πολλούς λοιπόν, θα δώσουμε μία ακόμη μάχη. Και θα την κερδίσουμε!

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7/6/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png