ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημοτική Συμπολιτεία: Συνέχιση επισκέψεων
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοτική Συμπολιτεία: Συνέχιση επισκέψεων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επίσκεψη στο Βαλεριάνο

Σε συνέχεια των περιοδειών της παράταξης Δημοτική Συμπολιτεία, ο επικεφαλής Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξής του, επισκέφθηκε τα χωριά Βαλεριάνο, Μαυράτα και Κατελειό.

Οι υποψήφιοι παρουσίασαν τις προτάσεις τους σχετικά με τα χρόνια προβλήματα, τα οποία υπάγονται στις αρμοδιότητες του Δήμου και προτίθεται να θεραπεύσει η νέα Δημοτική Αρχή. Αναδείχθηκε κυρίως η ανάγκη επικοινωνίας με τους δημότες για την προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες βρίσκονται υπό εγκατάλειψη τα τελευταία χρόνια. Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα όλων των πολιτών (καθαριότητα, φωτισμός, δρόμοι), μονοπώλησαν τις συζητήσεις μεταξύ των κατοίκων και των υποψηφίων.

Οι συζητήσεις και οι επαφές της Δημοτικής Συμπολιτείας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, διότι μόνο μέσω του διαλόγου προκύπτουν ιδέες για ένα καλύτερο Δήμο

Επίσκεψη στο κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «Απόπλους»

Το κέντρο πρόληψης χρήσης εξαρτησιογώνων ουσιών « ΑΠΟΠΛΟΥΣ» επισκέφθηκαν σήμερα τα μέλη της Δημοτικής Συμπολιτείας με επικεφαλής το Θεόφιλο Μιχαλάτο .

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή απέχει ακόμη και από τις συνεδριάσεις της συγκεκριμένης δομής και δεν παρέχει καμία χρηματοδότηση και υλική στήριξη, καταδεικνύοντας τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την πρόληψη από τη χρήση των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η Δημοτική Συμπολιτεία εκτιμώντας την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στον «Απόπλου», δεσμεύτηκε ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί δίπλα στο κέντρο πρόληψης, προσφέροντας λύσεις σε προβλήματα που τον απασχολούν, προκειμένου το έργο να γίνει αποτελεσματικότερο. Η πρόληψη σώζει ζωές και το συγκεκριμένο κέντρο πρέπει να είναι κοντά στην κοινωνία.

Επίσκεψη στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη

Διαφωτιστική ήταν και η σημερινή συνάντηση στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.

Η λειτουργία της βιβλιοθήκης, η φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο ελλιπής αριθμός του προσωπικού, οι ώρες εργασίας των υπαλλήλων, η πρόσβαση και η επισκεψιμότητα στη βιβλιοθήκη καθώς και το έντυπο διαφημιστικό υλικό ήταν κάποια από τα θέματα που τέθηκαν σε προτεραιότητα στην πολιτιστική ατζέντα που συζητήθηκε.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους πίνακες της Βιβλιοθήκης, οι οποίοι χρήζουν άμεσης συντήρησης και συζητήθηκε να φιλοξενηθούν σε μία νέα Δημοτική Πινακοθήκη για να αναδειχθεί ο τεράστιος πολιτισμικός πλούτος που διαθέτει η Κεφαλονιά ώστε να γίνει διεθνής πόλος έλξης για τους τουρίστες.

Όλοι ανέδειξαν την πολιτισμική σπουδαιότητα της βιβλιοθήκης για το νησί μας και δεσμεύτηκαν για στενότερη συνεργασία του νέου Δήμου Αργοστολίου με την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Συμπολιτείας

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,18/5/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png