ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Λοιπές επισκέψεις της Δημοτικής Συμπολιτείας στις 16 Μαΐου 2019
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λοιπές επισκέψεις της Δημοτικής Συμπολιτείας στις 16 Μαΐου 2019

PDFΕκτύπωσηE-mail

Επίσκεψη της Δημοτικής Συμπολιτείας στον Σύλλογο Ζωόφιλων Κεφαλονιάς

Στο πλαίσιο επαφών με Φορείς του Αργοστολίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του Δημοτική Συμπολιτεία, επισκέφθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου, το Σύλλογο Ζωόφιλων Κεφαλονιάς DORIS ARK.

Ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος ενημερώθηκε για τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας των εθελοντών στην προσπάθεια διαχείρισης της έξαρσης του φαινομένου των αδέσποτων στο νησί μας. Εν συνεχεία ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις προτάσεις της Δημοτικής Συμπολιτείας και τις ανάγκες των εθελοντών.

Και από τις δύο πλευρές επισημάνθηκε η αναγκαιότητα για μία ουσιαστική προσπάθεια συνεργασίας και επίλυσης των προβλημάτων που υφίστανται στην πόλη μας με τη διαχείριση και φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου στο Γ.Ν. Κεφαλονιάς

Το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς επισκέφθηκε σήμερα 16 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος με μέλη της παράταξης Δημοτική Συμπολιτεία, προκειμένου να ενημερωθούν από τον Διοικητή κ. Βιβλάκη, για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των κλινικών και εν γένει των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Στο τέλος της επίσκεψης ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος υποσχέθηκε ότι ως Δημοτική Αρχή θα συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, ώστε να επιλύουν τα προβλήματα που κάθε φορά προκύπτουν, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του.

Ειδικότερα σε ότι αφορά θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας η Δημοτική Συμπολιτεία στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεμβάσεων που μπορεί να κάνει η νέα Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,16/5/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png