ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με Ανοικτούς Ορίζοντες Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με Ανοικτούς Ορίζοντες Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πολιτική Διακήρυξη Στέλιος Σπαθής Υποψήφιος Δήμαρχος

Φίλοι συμπολίτες του ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

Τα χωριά μας και οι πόλεις μας περνάνε μια περίοδο μεγάλων και δύσκολων αλλαγών. Δεδομένα ετών έχουν ανατραπεί. Οι αντιλήψεις και οι συνειδήσεις των πολιτών μεταβάλλονται κάτω από την πίεση της οικονομικής ανέχειας και των πολιτικών εξελίξεων. Διευρύνεται η δυσπιστία στο πολιτικό σύστημα και εξασθενεί το κοινό αίσθημα δικαίου. Σε όλα αυτά προστίθεται ο νέος «διοικητικός χάρτης» του νομού μας. Εμείς υποστηρίξαμε την ανάγκη δημιουργίας τριών δήμων για την Κεφαλλονιά, παραθέτοντας τα επιχειρήματά μας, κυριότερο των οποίων ήταν και είναι να μπορεί η δημοτική αρχή να βρίσκεται κοντά στον πολίτη.

Φίλοι συμπολίτες, τα χωριά μας χρειάζονται έναν καινούργιο, ζωογόνο άνεμο αξιοκρατίας, αξιοπρέπειας και εμπιστοσύνης. Έναν άνεμο που να οδηγήσει τον Τόπο μας Μπροστά, σε Ανοικτούς Ορίζοντες. Θα πρέπει να κοιτάξουμε όλοι μας μπροστά για τα χωριά μας και τους συμπολίτες μας.

Ο Τόπος μας, Έρισσος, Πύλαρος, Σάμη, Πυργί, χρειάζεται έναν στρατηγικό σχεδιασμό που να συμφιλιώνει την καθημερινή ζωή και τις αξίες των συμπολιτών μας με την ανάπτυξη και την αναγέννηση των πόλεων και των χωριών μας. Αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός θα πρέπει να περιλαμβάνει δύο κύριους άξονες:

Πρώτον την καθημερινότητα των πολιτών και

Δεύτερον μια στοχευμένη ανάπτυξη και ανάδειξη του Τόπου μας.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες, στις απαιτήσεις και κυρίως στην ιστορία μας και στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

-Ευθύνη μας, να προστατεύσουμε και να αναδείξουμε τον μοναδικό ιστορικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλούτο του Δήμου μας.

-Χρέος μας, να δημιουργήσουμε πόλεις και χωριά ελκυστικά και ανταγωνιστικά με σεβασμό στις παραδόσεις, την ιστορία και το περιβάλλον μας, που να υπηρετούν τους πολίτες, ντόπιους ή επισκέπτες.

-Στόχος μας, η ανάπτυξη των πόλεων και των χωριών μας σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

-Επιδίωξή μας, να θέσουμε τον Δήμο στην υπηρεσία του Δημότη, να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της κοινωνίας μας και να δημιουργήσουμε ενεργούς πολίτες.

-Υποχρέωσή μας, να εξοπλίσουμε με δυνατότητες και προοπτικές και κυρίως με αισιοδοξία και ελπίδα τους νέους συμπολίτες μας, γιατί σ’ αυτούς, κυρίως, ανήκει το μέλλον και η Κεφαλλονιά.

-Όλοι μαζί, έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων και να οδηγήσουμε τον Δήμο μας μπροστά, τον ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Φίλοι συμπολίτες, δεν υπηρετούμε συμφέροντα κανενός, παρά μόνο του Δήμου μας και των συνδημοτών μας. Δεν είμαστε «οπαδοί» ούτε «στελέχη»Â  κανενός παρά μόνο των συμπολιτών μας.

Με δημιουργικό σχέδιο αλλά κυρίως θέληση ικανότητες και τόλμη, θα εργαστούμε για να πάει ο Δήμος μας μπροστά.

Θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι της παρακαταθήκης που μας άφησαν ο Ηλίας Ζερβός-Ιακωβάτος και ο Μαρίνος Αντύπας, που πέρασαν το όνομά τους στην ιστορία με την προσφορά τους στον Τόπο μας.

Δεν θα πρέπει να μετρήσουμε άλλες χαμένες ευκαιρίες ούτε να ανεχθούμε άλλους μεσσίες…

Με Ανοικτούς Ορίζοντες, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμπορευτούν μαζί μας και να ενθαρρύνουν εκείνους που έχουν δείξει πως θέλουν και μπορούν να προσφέρουν.

Θα πρέπει να αναδειχθούν οι άξιοι και οι ικανοί, αυτοί που έχουν θέληση, τόλμη και όρεξη για δουλειά, για προσφορά στον Δήμο μας.

Ο Δήμος μας το αξίζει, οι συμπολίτες μας το θέλουν και το μπορούν, να  πάει Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,13/5/2019 #ODUSSEIA, Γ. Μανωλάτος

leivada_banner copy.png