ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.: «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019. Από το Παρελθόν στο Παρόν»
Διαφήμιση
11/2019
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.: «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019. Από το Παρελθόν στο Παρόν»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.: «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019. Από το Παρελθόν στο Παρόν»

Οι Αγώνες Στίβου «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019» που θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» αποτελούν κορυφαίο αθλητικό γεγονός για το νησί μας.

Τις δεκαετίες 1960-1970 ήταν αθλητικό γεγονός με μεγάλο κύρος και μεγάλη αποδοχή από την τοπική κοινωνία όπως φαινόταν από το κατάμεστο γήπεδο και τους σπουδαίους αθλητές εντός και εκτός Κεφαλονιάς.

Με αφορμή αυτούς τους Αγώνες εκατοντάδες Κεφαλονιτόπουλα ασχολήθηκαν και διακρίθηκαν στο στίβο, καθηγητές της Φυσικής Αγωγής εφάρμοσαν με πάθος την επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και η κοινωνία στο κατάμεστο κάθε χρονιά Στάδιο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» χαιρόταν υψηλό αθλητικό θέαμα.

Η ονομασία των Αγώνων, από την ίδρυσή τους ως «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ» είναι ένας διαχρονικός τρόπος ευγνωμοσύνης στην οικογένεια Βεργωτή για τις σπουδαίες δωρεές και ευεργεσίες στον τόπο μας, (Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου, Φιλαρμονική Σχολή Αργοστολίου, Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη, Νέα Πτέρυγα Νοσοκομείου Αργοστολίου, Σχολείο Κεραμειών και πολλά άλλα) αφού η συμβολή των μελών της παραμένει με αδιάλειπτο ενδιαφέρον, ουσιαστική, από γενιά σε γενιά και ενισχύει τη ζωή των κατοίκων του νησιού μας.

Ελπίζουμε το Σάββατο 11 Μαΐου να γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου « Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» όπως παλιά, για να θαυμάσουμε τις προσπάθειες των Κεφαλονιτών αθλητών αλλά και των εκλεκτών αθλητών με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις που θα διαγωνιστούν στο νησί μας.

Προσθέτουμε φωτογραφία από προσωπικό αρχείο παλιών αθλητών από τα «ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ» του παρελθόντος.

 Καλή Επιτυχία στους Αγώνες!!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,9/5/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png