ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ Γιάννης Βαρούχας: Δείγμα γραφής
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γιάννης Βαρούχας: Δείγμα γραφής

ΕκτύπωσηE-mail

Την Παρασκευή, 12/4/19, δημοσιεύτηκε το κείμενό μου «Η Λυδία λίθος» σε όλα τα ΜΜΕ της Κεφαλονιάς πλην αυτών που δεν το έλαβαν και του «inkefalonia.gr», που, παρότι το έλαβε, επέλεξε να μην το δημοσιεύσει. Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και εφόσον γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε μπει ακόμη στην 30ήμερη περίοδο των προεκλογικών περιορισμών, τότε εδώ έχουμε να κάνουμε με λογοκρισία.

Δυστυχώς, αυτό το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Ενώ μου είχε γίνει πρόταση και απ’ τους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, που επίσης ανήκουν πλέον στον κ. Μιχαλάτο, να μιλήσω στις εκπομπές τους, για κάποιο λόγο αυτές οι προσκλήσεις παραπέμφθηκαν στις ελληνικές καλένδες. Παράλληλα, το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε την παρουσίαση ενός δημοτικού συνδυασμού στο Αργοστόλι, ο οποίος, απ’ ό,τι φάνηκε, άφησε ασυγκίνητο το «inkefalonia.gr» αφού δε δημοσίευσε τίποτα σχετικά. Το ίδιο συμβαίνει και με την υποψηφιότητα του Μάκη Φόρτε καθώς μέχρι και σήμερα, δέκα μέρες πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, δεν έχει καλεστεί ή φιλοξενηθεί σε κανένα από τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον κ. Μιχαλάτο.

Κύριε Μιχαλάτε, επειδή ενδέχεται να βρεθούμε από κοινού στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, και επειδή είμαι υπέρ της συνεννόησης και της συνεργασίας ακόμη και με τους πολιτικούς μου αντιπάλους αν πρόκειται να βγει κάτι καλό, σας παροτρύνω να αλλάξετε τακτική και να σταματήσετε να λογοκρίνετε τα κείμενα των πολιτικών σας αντιπάλων.

Αν διαφωνείτε με το περιεχόμενο των κειμένων μου, μπορείτε να αρθρώσετε το δικό σας λόγο και να υποστηρίξετε τα δικά σας πολιτικά επιχειρήματα. Αυτό είναι θεμιτό. Το να μου αφαιρείτε όμως το λόγο επειδή είστε ιδιοκτήτης μιας διόλου ευκαταφρόνητης μερίδας των ΜΜΕ των νησιών μας, είναι αθέμιτο και το καταθέτω προς σκέψη και προβληματισμό στους συμπολίτες μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί κάποιος στη δουλειά και στην καθημερινότητά του, είναι ένα «δείγμα γραφής» για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούσε αν βρισκόταν σε θέση ευθύνης...

Αργοστόλι, 16 Απρίλη 2019

Γιάννης Βαρούχας

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16/4/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png