ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι συμπολίτες μας από όλες τις παραγωγικές τάξεις, οι νέοι άνθρωποι, τα πιο δημιουργικά τμήματα της κοινωνίας μας που σε καθημερινή βάση είτε εμπλουτίζουν το συνδυασμό μας είτε δηλώνουν την θερμή τους υποστήριξη σ’ εμάς, έχουν οράματα και ιδανικά.

Διαπιστώνουμε ότι είναι φορείς πρωτοποριακών ιδεών, προτάσεων και καινοτόμων λύσεων τόσο για την διευθέτηση των προβλημάτων της καθημερινότητας όσο και για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του «αύριο» για τον τόπο μας.

Είναι ισχυρή μας πεποίθηση ότι ο πλούτος αυτών των ιδεών πρέπει να αξιοποιηθεί. Στη βάση αυτή δεσμευόμαστε ότι στο Νέο Δήμο Αργοστολίου θα δημιουργήσουμε μια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να καταθέτει τις ιδέες του για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας μέσα από διαδικασίες συμμετοχικότητας, διαφάνειας και λογοδοσίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κατεύθυνση των πραγμάτων στον τόπο μας, να φτιάξουμε ένα Δήμο πρότυπο όπου οι εποχές της πελατειακής διοίκησης θα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Της

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/4/2019 #ODUSSEIA


leivada_banner copy.png