ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Περιοδείες της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αλεξάνδρας Μπαλού
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιοδείες της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αλεξάνδρας Μπαλού

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η περιοδεία της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αλεξάνδρας Μπαλού, χθες, Παρασκευή 12/4/2019, ξεκίνησε από τον ΟΤΕ στις 8 π.μ. όπου η υποψήφια συναντήθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας για την εντατικοποίηση της εργασίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κοριαλένειο Βιβλιοθήκη και το Ιστορικό Αρχείο. Περιόδευσε κατόπιν στην Διαδημοτική Επιχείρηση Καθαριότητας, όπου συζητήθηκαν με τους εργαζόμενους οι άθλιες συνθήκες εργασίας και η υποστελέχωση της επιχείρησης. Τέλος, επισκέφθηκε τα καταστήματα της ΒΙ.ΠΕ.

Το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, έγινε εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και το μεγαλύτερο μέρος του Δημοτικού Ψηφοδελτίου Αργοστολίου. Στην εκδήλωση μίλησαν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και ο Γιάννης Κουρούκλης, υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου. Οι ομιλητές ανέδειξαν τα μεγάλα προβλήματα του νησιού, με κύριο αυτό της υπολειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, αλλά και μεγάλο ζήτημα της εξόρυξης των υδρογονανθράκων. Τονίστηκε η ευθύνη που έχει η σημερινή περιφερειακή αρχή αλλά και οι υπόλοιποι συνδυασμοί που παρά τις αντιπαραθέσεις τους συμφωνούν και υλοποιούν την πολιτική των κυβερνήσεων. της ΕΕ κια των επιχειρηματικών ομίλων.

Τέλος, μεγάλος ενθουσιασμός ακολούθησε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, στο οποίο, όπως τόνισαν οι ομιλητές, συμμετέχουν υποψήφιοι από 18 έως 96 ετών!

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/4/2019 #ODUSSEIA

leivada_banner copy.png