ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και Θεόφιλος Μιχαλάτος
Διαφήμιση
11/2019
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και Θεόφιλος Μιχαλάτος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ πλαισιωμένη από άτομα με ικανότητα και ακεραιότητα, από νέους με όραμα, καινοτόμες ιδέες και αγάπη για τον τόπο μας, είναι έτοιμη να δώσει την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Είμαστε βέβαιοι πως, μετά και από τη συνεργασία μας με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα στο νέο Δήμο Αργοστολίου, Λειβαθούς, Ελειού-Πρόννων, Ομαλών.

Όλοι εμείς, με αίσθημα ευθύνης, σας υποσχόμαστε ότι θα θέσουμε προτεραιότητα μας το κοινωνικό πρόσωπου του Δήμου, την εύρυθμη λειτουργία του, τη διαφάνεια στη διαχείρισή του, το σχεδιασμό έργων με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και ιστορική ταυτότητα του τόπου μας, την επικαιροποίηση και υλοποίηση έργων που έχουν ήδη σχεδιαστεί, την ανάταξη έργων που «κακοποιήθηκαν».

Είμαστε αποφασισμένοι να θέσουμε τα θεμέλια για μια σταθερά ανοδική αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο μας, σε όλους τους τομείς, εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές, χρησιμοποιώντας ευρωπαϊκά κονδύλια και προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Πλέον η παράταξή μας, με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του νεοσύστατου Δήμου μας, ανεξάρτητα από κόμματα, ενώνοντας και εκφράζοντας την τοπική μας κοινωνία, μετονομάζεται σε «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Όλοι εμείς, το έμψυχο δυναμικό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, σας υποσχόμαστε ότι θα εργαστούμε συλλογικά, με πάθος και αποφασιστικότητα, για να λύσουμε προβλήματα και να προωθήσουμε την ευημερία και πρόοδο του τόπου μας.

Στο δικό μας σχεδιασμό και στο πρόγραμμα μας συμπεριλαμβάνονται όλες οι περιοχές του νέου Δήμου απ΄ άκρη σε άκρη. Κεντρικές και μη, πυκνοκατοικημένες και αραιοκατοικημένες. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς σκοπιμότητες.

Σας καλούμε, όλες και όλους, να στηρίξετε την προσπάθεια μας για μια νέα πορεία χωρίς αποκλεισμούς, με σεβασμό στην ιστορία του τόπου και προσήλωση στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,3/4/2019, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png