ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ
Διαφήμιση
10/2019
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων, πραγματοποίησαν περιοδεία οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και Γιάννης Μπορμπότης, υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Στο κλιμάκιο επίσης συμμετείχαν ο Θόδωρος Γουλής και ο Μπάμπης Χαραλάμπους εκλεγμένος περιφερειακός και δημοτικός σύμβουλος αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους αστυνομικούς υπαλλήλους αναδείχθηκαν από τους ίδιους τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν:

-Στην έλλειψη μέσων.

-Στην εντατικοποίησης της υπηρεσίας.

-Στις χαμηλές αμοιβές που δεν αρκούν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των οικογενειών τους.

-Πολλοί αστυνομικοί εξέφρασαν την αντίθεση τους στη χρησιμοποίησή τους ως κατασταλτική δύναμη στη Λευκίμμη

Οι υποψήφιοι περιφερειάρχης και δήμαρχος υπογράμμισαν ότι αντιμετωπίζουν τους Αστυνομικούς και γενικότερα τους υπαλλήλους των Σωμάτων Ασφαλείας ως εργαζόμενους και τους ξεχωρίζουν από τον κατασταλτικό ρόλο που τους δίνουν οι αστικές κυβερνήσεις.

Επειδή και οι ίδιοι έχουν δεχτεί μεγάλες μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις από όλες τις κυβερνήσεις για αυτό στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις πρέπει να καταδικάσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές που υλοποιούν οι αστικές πολιτικές δυνάμεις και οι συνδυασμοί τους και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, που στηρίζονται από το ΚΚΕ.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εξέφρασαν την κάθετη αντίθεσή τους στη χρησιμοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων για το άνοιγμα του παράνομου ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στην Π.Υ. αναδείχθηκε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην έλλειψη μελετών πυροπροστασίας για τα περισσότερα σχολεία της Κέρκυρας. Ακόμα λιγότερα είναι τα σχολεία που διαθέτουν πιστοποιητικό πυρασφάλειας από την Π.Υ.

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών και είναι αποτέλεσμα των αντιλαϊκών-αντιεκπαιδευτικών πολιτικών που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και οι δημοτικές πλειοψηφίες αφού οι δήμοι έχουν την ευθύνη διαχείρισης των σχολικών κτιρίων.

Τέλος, συζητήθηκε η κατάσταση με το Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας και την ευθύνη που έχει η Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ που το λειτουργεί χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,3/4/2019, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png