ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ 8,8 εκ. ευρώ για τα έργα Λιμένα Ζακύνθου και Αγ. Νικολάου Βολιμών
Διαφήμιση
12/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

8,8 εκ. ευρώ για τα έργα Λιμένα Ζακύνθου και Αγ. Νικολάου Βολιμών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Αύξηση του προϋπολογισμού του έργου κατά 2.850.000ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Την αύξηση του προϋπολογισμού του έργου βελτίωσης λειτουργικότητας, προστασίας και ασφάλειας ναυσιπλοΐας Λιμένος Ζακύνθου και Αγ. Νικολάου Βολιμών Ζακύνθου, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η αρχική ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έγινε με προϋπολογισμό 5.950.000 ευρώ και μετά την απόφαση του κ. Περιφερειάρχη, ο προϋπολογισμός του έργου αυξάνεται στα 8.800.000 ευρώ.

Το έργο με την αποπεράτωσή του θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Ζακύνθου, μέσω του εκσυχρονισμού των υποδομών του νησιού και ιδιαιτέρως της βελτίωσης της συγκοινωνιακής σύνδεσης καθώς και στην ενίσχυση της συνοχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ο εκσυγχρονισμός των λιμενικών εγκαταστάσεων αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα στα νησιά μας, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, υπενθυμίζοντας ότι η μελέτη του έργου ανατέθηκε το 2005 και έκτοτε δεν κατέστη δυνατό ούτε καν να ολοκληρωθεί η μελέτη, πόσο μάλλον το έργο.

“Όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της ΠΙΝ βρήκαμε λιμνάζοντα έργα και μελέτες. Ένα παράδειγμα είναι και το λιμενικό έργο στη Ζάκυνθο. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της μελέτης και επιπλέον να εξασφαλίσουμε την κατασκευή του έργου, του οποίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύουμε τον προϋπολογισμό του, προκειμένου να καταστεί πλήρως λειτουργικό και σύγχρονο”, είπε και κατέληξε: Με τα έργα και τις δράσεις της περιφερειακής αρχής, τα νησιά μας παίρνουν πραγματικά ανάσα. Προχωράμε με νέες υποδομές, βάζουμε γερά θεμέλια για την ανάπτυξη των νησιών μας και δεν εγκαταλείπουμε τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης που βοηθούν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας”.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,27/3/2019, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png