ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΟ «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2019»
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΟ «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2019»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία παρευρέθηκε στο «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2019», τη μεγαλύτερη Έκθεση Ελληνικών κρασιών στον κόσμο, η οποία διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών από 2 έως 4 Μαρτίου 2019. Η Έκθεση φιλοξένησε οινοπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και οινοπαραγωγούς από τα νησιά μας που συμμετείχαν μέσω της πρόσκλησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η οποία ήταν από τους βασικούς διοργανωτές της Έκθεσης.

Μέλη του Δ. Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας επισκεφτήκαμε την Έκθεση και μας υποδέχτηκαν ο Διευθυντής Γραφείου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γεράσιμος Παναγιωτάτος – Τζάκης και οι οινοπαραγωγοί των νησιών μας στο περίπτερο την ΠΙΝ με τους οποίους συνομιλήσαμε και τους συγχαρήκαμε για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους να γνωρίσουν και να γευτούν οι επισκέπτες της Έκθεσης τις τοπικές ποικιλίες κρασιών των νησιών μας. Μεταξύ άλλων συζητήσαμε προτάσεις για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα και κίνητρα από την Πολιτεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ανάπτυξή του, ώστε να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των νησιών μας, στην αύξηση των θέσεων εργασίας και στη μείωση της μετανάστευσης των νέων μας, προπαντός στην μείωση μετανάστευσης νέων επιστημόνων.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία συγχαίρει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και όλους τους οινοπαραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση για τη σημαντική τους βοήθεια στην ανάδειξη και προώθηση των τοπικών ποικιλιών κρασιού και γενικά του τοπικού πλούτου της Ιόνιας Γης σε εγχώριες και διεθνείς αγορές.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΜΙΟΥ-ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,7/3/2019, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png