ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμμετείχε με δικό της περίπτερο εντός του χώρου του ΕΟΤ στην έκθεση "IFT Belgrade 2019", που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από 21 έως 24 Φεβρουαρίου.

Παρά την γενική διαπίστωση ότι η συνολική επισκεψιμότητα της έκθεσης αυτής ήταν πτωτική λόγω του διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, στο περίπτερο της Π.Ι.Ν υπήρξε μεγάλη προσέλευση του κοινού και το υλικό (το οποίο ήταν στη Σερβική γλώσσα) εξαντλήθηκε. Χαρακτηριστικό ήταν η ιδιαίτερη ζήτηση για χάρτες από όλα τα νησιά, κάτι που υποδηλώνει απόφαση για επίσκεψη στον προορισμό.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Νικολούζος, Ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου κ. Κώστας Κόκλας, Τουριστικοί Επιχειρηματίες από τα Ιόνια Νησιά, όπως ο Πρόεδρος του AOCTA κ. Βασίλης Καλούδης και άλλοι Τουριστικοί Πράκτορες και Ξενοδόχοι.

Η παρουσία την Π.Ι.Ν υποστηρίχθηκε από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων "Freemental Communications", με επίσκεψη στο περίπτερο της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης της Σερβίας στο χώρο του περιπτέρου και συνέντευξη από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρο Γαλιατσάτο και από τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Παύλο Κολοκοτσά. Επίσης από την μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα "Repoublika", ενώ δόθηκε ηλεκτρονικό υλικό στο τηλεοπτικό κανάλι "Maya".

Με το παραπάνω Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, θα πραγματοποιηθεί και φέτος τοποθέτησηπολυπρισματικών αφισών στη γέφυρα "Ada Bridge" του Βελιγραδίου και στις πόλεις Νόβισαντ και Νίς, από τον Μάιο μέχρι και τέλη Ιουλίου.

Το περίπτερο της Π.Ι.Ν επισκέφτηκαν ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλλας και ο Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ κ. Κων/νος Τσέγας, συνοδευόμενοι από την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Σερβίας κ. Σοφία Λαζαρίδου.

Υπεύθυνος του περιπτέρου της Π.Ι.Ν ήταν ο κ. Γιάννης Λέσσης Προϊστάμενος Τμήματος Δ/νσης Οικονομικού Π.Ε. Κέρκυρας.

Παραθέτουμε το link της συνέντευξης στην Κρατική Ραδιοτηλεόραση των κκ Γαλιατσάτου και Κολοκοτσά:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3430621/turisti-iz-srbije--najverniji-u-jonskoj-regiji.html

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/2/2019, #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png