ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Η αξιοποίηση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» από τους Δήμους
Διαφήμιση
7/2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αξιοποίηση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» από τους Δήμους

PDFΕκτύπωσηE-mail

θα συμβάλει, στην επίλυση του προβλήματος της έλλειψης αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το παρόν Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π., από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση της Ένωσης προσπαθεί, να αναδείξει το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μέλη της, στην ανεύρεση προπονητικών ωρών στα υπάρχοντα κλειστά γήπεδα.

Ένα πρόβλημα που δυστυχώς, αποτρέπει τόσο τη νέα γενιά, όσο και τους μεγαλύτερους να έχουν πρόσβαση στο Κοινωνικό Αγαθό της Άθλησης.

Σε συνέχεια των μέχρι σήμερα παρεμβάσεων μας, αποστείλαμε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 επιστολή σε όλους τους Δήμους της ζώνης ευθύνης μας καλώντας τους, να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα του Υπ. Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», που αφορά τη χρηματοδότηση για κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων.

Η απορρόφηση των χρημάτων θα βοηθήσει, στη βελτίωση των υπάρχων υποδομών, στην κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων εκεί που οι αυξημένες ανάγκες απαιτούν, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα για άθληση.

Όλα τα παραπάνω θα συμβάλουν, στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού, βοηθώντας τα σωματεία και τους πολίτες σε κάθε περιοχή.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π., σε συνεργασία με τα σωματεία μέλη της, καθώς και με άλλους φορείς του αθλητισμού θα παρακολουθεί την εξέλιξη, και με παρεμβάσεις της θα συμβάλει στην απορρόφηση των κονδυλίων και την ικανοποίηση του αιτήματος για χώρους άθλησης.

Εκ του Δ.Σ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,7/2/2019, #ODYSSEIA 

leivada_banner copy.png