ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Με την Ομάδα Συνεργασίας Κέρκυρας του ΣΕΟ και με το δ.σ. του Ωδείου Κέρκυρας συναντήθηκε ο ΠΙΝ
Διαφήμιση
5/2020
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την Ομάδα Συνεργασίας Κέρκυρας του ΣΕΟ και με το δ.σ. του Ωδείου Κέρκυρας συναντήθηκε ο ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε, σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, στις Αλυκές Ποταμού, η Ομάδα Συνεργασίας Κέρκυρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ).

Αντικείμενο της συζήτησης που αναπτύχθηκε ήταν η διοργάνωση της 36ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Συνεργασίας ΣΕΟ στην Κέρκυρα , στην οποία θα συμμετάσχουν 200 άτομα.

Εκπρόσωποι της Ομάδας Συνεργασίας Κέρκυρας του ΣΕΟ ζήτησαν τη στήριξη της ΠΙΝ για την πραγματοποίηση του τριήμερου Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 18-21 Οκτωβρίου 2019.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του ΣΕΟ, καθώς το Συνέδριο θα τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκος Μιχαλάς.

Με το δ.σ του Ωδείου Κέρκυρας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Με το δ.σ του Ωδείου Κέρκυρας συναντήθηκε χθες στην έδρα της Περιφέρειας, στις Αλυκές, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκου Μιχαλά.

Το προεδρείο, καθώς και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Κέρκυρας Κίμωνας Χυτήρης , αφού αναφέρθηκαν στις δράσεις και την ιστορικότητα του Ωδείου (έτος ίδρυσης 1894), ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ζητώντας την παρέμβαση της ΠΙΝ για τη μεταφορά του σε κάποιο δημόσιο κτίριο.

Ο κ.Γαλιατσάτος στη συζήτηση που ακολούθησε εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας να βοηθήσει, προκειμένου να επιλυθεί το κτιριακό πρόβλημα του Ωδείου με τη μεταστέγασή του σε κάποιο ελεύθερο χώρο που δε χρησιμοποιείται, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα υπέρογκα έξοδα ενοικίασης.

Τέλος τα μέλη του προεδρείου έθεσαν υπ’ όψιν του Περιφερειάρχη και το ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν στην Ιταλία τον ερχόμενο Απρίλιο για τη διεξαγωγή συναυλίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο της Βενετίας, ζητώντας τη στήριξη της ΠΙΝ για την πραγματοποίησή του.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/2/2019, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png