ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ Ο Βίκτορας Ρουχωτάς γίνεται επίτιμος δημότης του Βόζντοβατς
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βίκτορας Ρουχωτάς γίνεται επίτιμος δημότης του Βόζντοβατς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Στη διάρκεια των αιώνων έχει επιβεβαιωθεί η εγκάρδια συνεργασία μεταξύ των δήμων Βόζντοβατς και Κεφαλονιάς, σχέση που αναφέρεται στη βαθιά και ειλικρινή σχέση μεταξύ των δυο λαών.

Ο δήμος του Βόζντοβατς, με αφορμή την γιορτή του Απόστολου Ανδρέα του Πρωτόκλητου στις 13 Δεκεμβρίου (*), απέστειλε πρόσκληση για αντιπροσώπευση από τον δήμο Κεφαλονιάς.

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχει ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Ελλάδα κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς, στον οποίον, με την ευκαιρία της επίσκεψης, θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επιτίμου δημότη του Βόζντοβατς, ως αναγνώριση και ευγνωμοσύνη των κατοίκων του Βόζντοβατς για την μακροχρόνια προσφορά του στην ενδυνάμωση της φιλίας, της αλληλεγγύης και  των διαχρονικών σχέσεων μεταξύ των δυο λαών, τους οποίους ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Επίσης στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν, οι κ. κ. Παναγής Δραγκουλώγκονας Αντιπεριφερειάρχης  Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Γεώργιος Κατσιβέλης, Αντιδήμαρχος Ληξουρίου, Δημήτριος Μαρκάτος, διευθυντής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλλήνιας, Γεράσιμος Τιμοθεάτος, πρόεδρος Ξενοδόχων Κεφαλλήνιας – Ιθάκης, Δημήτριος Τιμοθεάτος, πρόεδρος συλλόγου μπάσκετ «Κεφαλληνιακός», Αλεξάνδρα Λογαρά – Κοτσιλίνη, γραμματέας του συλλόγου Ελληνο – Σερβικής Φιλίας Κεφαλονιάς, Αριστέα Χαριτάτου, δημοσιογράφος, καθώς και οι μαθητές και οι καθηγητές του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου, υπό τον διευθυντή τους κ. Σπυρίδωνα Κατσιβέλη.

Η αντιπροσωπεία θα διαμείνει στον αδελφό δήμο Βόζντοβατς από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2018.

Ελπίζουμε ότι το πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο προβλέπεται στη διάρκεια αυτών των ημερών, να είναι απόδειξη της βαθειάς φιλίας των λαών μας και στο Βόζντοβατς, το οποίο πήρε την ονομασία του από τον Vozd (Ηγέτη) Καραγεώργη Πέτροβιτς, τον ηγέτη της πρώτης εξέγερσης για την απελευθέρωση των Σέρβων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, να αισθάνονται σαν το σπίτι τους, την Κεφαλονιά, την πατρίδα του Οδυσσέα.

(*) Τηρείται το παλαιό ημερολόγιο.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8/12/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png