ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WTM 2018 ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Διαφήμιση
5/2019
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WTM 2018 ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 5 έως 7 Νοεμβρίου 2018 η Διεθνής Τουριστική Έκθεση WTM 2018.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμμετείχε με δικό της (διπλό) περίπτερο και εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρο Γαλιατσάτο και τον Προϊστάμενο Τμήματος Τουρισμού Κέρκυρας κ. Γιώργο Παπαβλασόπουλο, ενώ συμμετείχε σημαντικός αριθμός επιχειρηματιών τουρισμού από όλα τα Ιόνια νησιά.

Η ως άνω έκθεση, είναι τόπος συνάντησης παραγόντων όχι μόνο της βρετανικής αγοράς, η οποία είναι κυρίαρχη σε όλα τα Ιόνια νησιά, αλλά και άλλων αγορών.

Τόσο οι εκπρόσωποι της ΠΙΝ όσο και οι επιχειρηματίες (οι περισσότεροι των οποίων τυγχάνουν τοπικοί εκπρόσωποι tour operators), διαπίστωσαν από τις επαφές τους, όχι μόνο το αυξημένο ποσοστό προκρατήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αλλά και τη ζήτηση για επέκταση των ήδη υπαρχόντων προγραμμάτων για περισσότερες κλίνες και καταλύματα.

Ο κ. Γαλιατσάτος πραγματοποίησε συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες, όπως η ‘Ryanair’, με τον εκπρόσωπο της οποίας κ. Νικόλαο Λάρδη, έγινε συζήτηση για συνέχιση της συνεργασίας με την ΠΙΝ για το 2019, καθώς επίσης και περαιτέρω επαύξηση των πτήσεων της Ryanair προς τα Ιόνια νησιά.

Συναντήσεις έγιναν και με δημοσιογράφους και Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων, ενώ δόθηκε συνέντευξη από τον κ. Γαλιατσάτο στο Ελληνικό Ραδιόφωνο του Λονδίνου. Επίσης προσκλήθηκε και παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ‘CNN’, που πραγματοποιήθηκε εκτός της έκθεσης.

Όλες τις ημέρες της έκθεσης, το Γραφείο ΕΟΤ του Λονδίνου, με τιμώμενη Περιφέρεια την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προσέφερε επτανησιακά παραδοσιακά φαγητά από όλα τα Ιόνια νησιά.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΕΟΤ και το Γενικό Γραμματέα κ.κ. Χαράλαμπο Καρίμαλη και Κωνσταντίνο Τσέγα αντίστοιχα, καθώς και την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας και Ιρλανδίας κ. Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Τα μηνύματα λοιπόν της WTM, αλλά και η συνεχής αύξηση των αεροπορικών θέσεων και οι συνεχείς δράσεις και ενέργειες της ΠΙΝ προς την κατεύθυνση αυτή προοιωνίζουν ένα ακόμα καλύτερο 2019.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/11/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png