ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αντιπροσωπεία Δήμου Σερβίας και συνέχιση σχέσεων και δράσεων στην Κεφαλλονιά
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιπροσωπεία Δήμου Σερβίας και συνέχιση σχέσεων και δράσεων στην Κεφαλλονιά

PDFΕκτύπωσηE-mail

Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε πρόσφατα αντιπροσωπεία του Δήμου το Βόσδοβατς Βελιγραδίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Αλεξάντερ Μίρκοβιτς. Τα μέλη της αντιπροσωπείας, συνοδευόμενα από τον Επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας κύριο Βίκτωρα Ρουχωτά, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς κύριο Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κύριο Αλέξανδρο Παρίση και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Τουρισμού κύριο Ευάγγελο Κεκάτο.

Σε συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν αναφέρθηκαν στους στενούς δεσμούς φιλίας, αγάπης και αλληλεγγύης που ενώνουν τους δύο λαούς και ιδιαίτερα την Σερβία με την Κεφαλονιά και τόνισαν το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από την Σερβία στον τομέα του Τουρισμού, των επενδύσεων, αλλά και στην ανταλλαγή μαθητών και φοιτητών με την Κεφαλονιά. Ήδη έχει

προγραμματιστεί για τον προσεχή Δεκέμβριο επίσκεψη του Λυκείου Ληξουρίου στο 8ο Γυμνάσιο Βελιγραδίου. Παράλληλα, αντιμετωπίσθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πρόταση για ανταλλαγή φοιτητών, η οποία θα συνδράμει στην ενδυνάμωση των ήδη στενών σχέσεων μεταξύ των δύο λαών.

Αυτή η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια των επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου του 2018 από αντιπροσωπεία του Δήμου του Σάμπατς με το μουσικοχορευτικό συγκρότημα Αμπράσεβιτς, το οποίο πραγματοποίησε εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη του νησιού. Σε αντίστοιχες εκδηλώσεις συμμετείχε και η Ακαδημαϊκή Γυναικεία Χορωδία του Πανεπιστημίου του Νις.

Τις εκδηλώσεις αυτές στήριξαν εμπράκτως η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κύριος Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, η ΚΕΔΗΚΕ, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικών, ο Σύλλογος Ξενοδόχων, τα ξενοδοχεία Mirabel και Grant Hotel, τα εστιατόρια Ηλία Καλαφάτη και Premier, ο επιχειρηματίας κύριος Κυριάκος Σταμούλης, η Kefalonian Lines, η Ionion P. Lines και η Κοινοπραξία Ταξιάρχης, καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πρόννων και Φωκάτων.

Για τη στήριξη αυτή εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.

Βίκτωρ Ρουχωτάς

Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/10/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png