ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Διαφήμιση
4/2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Χθες  Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Κεφαλονιας στο Αργοστόλι, συνάντηση μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και φορέων, εν όψει δημοσιογραφικών αποστολών και τηλεοπτικών συνεργείων, όπως τα γυρίσματα από το Ιταλικό  τηλεοπτικό κανάλι "Mediaset Rete 4" της εκπομπής "DONNA AVVENTOURA", κατά τον τρέχοντα μήνα.

Στη συνάντηση  συμμετείχαν ο κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης), ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος (Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής), ο  κ. Ευάγγελος Κεκκάτος  (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού), ο κ. Μηνάς Κλαουδάτος (Τμηματάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς), ο κ. Ανδρέας Παντελειός (Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης), ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος

(Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης), ο κ. Δημήτριος Ατσάρος (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων Δωματίων & Διαμ/των ), ο κ. Χρήστος Καμπανός ( Γεν. Γραμματέας Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης  και Πρόεδρος του σωματείου εστιατόρων ο "Αρκείσιος") και η κ. Ελένη Λιναρδάτου  (εκπρόσωπος του Χορευτικού Συλλόγου ο "Μπάλος".

Η συζήτηση ήταν εξόχως εποικοδομητική και διαπιστώθηκε η προθυμία προσφοράς από πολλούς επιχειρηματίες, με τους οποίους συνομίλησαν τηλεφωνικά οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της συνάντησης.

Στους συμμετέχοντες δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι με τις ενέργειες αυτές, αλλά και άλλες που αναφέρθηκαν στη συνάντηση, το 2019 θα είναι ακόμα καλύτερο.

Άλλωστε οι προβλέψεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ότι οι αφίξεις του εξωτερικού στην Κεφαλονιά θα σπάσουν «το φράγμα» των 300.000, είναι γεγονός, δεδομένου ότι μέχρι 31 Αυγούστου έχουν ανέλθει στις  260.504.

Όμως η πεμπτουσία της επιτυχίας είναι η αγαστή συνεργασία των Αυτοδιοικητικών φορέων με τους φορείς και τους επιχειρηματίες.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/9/2018, #ODYSSEIA

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση